Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şaban Samsunspor'da
Alt 25.08.2012, 00:02   #25
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şaban Samsunspor'da

Bazı arkadaşlar isim verrek ve alıntı yaparak beni eleştirmişler..Eleştirilere her zaman saygı duyarım..Ama gerçekleri saptıranlara hiç saygı duymam..Burak kardeş, beni tanıyan bilir kimse benim kadar Sivas'ın ve Sivassporun iyiliğini isteyemez..2.olarak Şaban kardeşimiz Sakaryasporda iken A-2 Milli takımın takımın kadrosuna seçilmiş ve oynatılmış bir oyuncu..Kimse babasının hayrına A-2 takımına seçtirilmez..3.Ziya nın sık sık sakatlandığı ve kart gördüğü gözönüne alındığında ben bu oyuncunun kalmasından yanayım....Kaan konusuna gelince Ahwet kardeşimin de kulaklarını çınlatayım...Çünkü Kaan sivasspordayken u-19 milli takımına da seçilmişti..Kaan ı iyi tanıyorum çünkü Kaan 3 yıl önce Türkiye Şamp. olan sivasspor paf takımınında kadrosunda yer alıyordu...Ayrıca Kaan ın A-2 takımında da bir çok maçını canlı izlemiş biri olarak ben gönderilmemesi gerektiğini özellikle söylüyorum..Ayrıca Kaan ın çok yavaş olduğu konusuna da hiç katılmıyorum..Dünya da altyapıdan gelip hem de ilk 11 e tepeden girip oynayan ve bir çok maçta da başarılı olan kaç oyuncu var..Çünkü Kaan kardeşimiz Bank Asya,Lig B,3.lig tecrübesi yaşamadan direkt sivassporda hem karlı bir havada ilk olarak Antalya maçında oynatılmış ve başarılı da olmuştu..Geçen yıl 12 maçta hem de ilk 11 oynatıldı...Bursa yı deplasmanda yendiğimiz maçta da sahanın en iyilerinden biriydi..Hem de Seslak'a karşı 90 dak. başarılı oynayarak..Kaan kiralık verilse belki anlardım ama ben satılmasına karşı çıktığım için kızgınım..Çünkü Kaan asıl mevkisi olan orta sahanın solunda(Erman'ın yerinde) değil,sol bek oynatılmasına rağmen başarılı olmuştur...Rıza Hoca hem genç oyuncuları kazanacağım diyip oynatıyor,tam kazanacak derken ertesi yıl yetersiz satın gitsin diyip Uğur,Erhan, Hayrettin gibi 30 yaşını devirmiş oyunculara bel bağlıyor...Şaban zaten kaç yıldır Bank Asya da oynuyor alacağı tecrübeyi zaten almıştır..Bu saatten sonra Bank Asya da ne tecrübe kazanacak...Zaman kimin haklı çıktığını gösterecek..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
samsunsporda, Şaban