YASAK DEĞİLMİŞ!!!!!!
Dün bu sütunlardan yazdığım “ Bu yasaklar sadece Sivasspor’a mı?” başlıklı yazıdan sonra ,Sivasspor’dan açıklama geldi. Sözkonusu yazıda,taraftarların maça girerken karşılaştıkları zorlukları ve özelliklede tesbih,gazete ,kalem ve bayrak sallamak için takılan plastik boruların içeri alınmadığını dile getirip,İl Güvenlik Kurulu’nun böyle bir kararı olup olmadığını sormuştum. Bu yazının üzerine Sivasspor kulübü yetkilisi beni arayarak,yazıda bahse konu olan maddelerin alınmamasıyla ilgili bir kararın olmadığını,bu tür şikayetlerin kendilerinede geldiğini belirtti. Gazete,tesbih,kalem ve plastik bayrak sopasının yasak olmadığının altını çizen yetkili “ Sizin aracılığınızla taraftarlara sesleniyoruz,eğer bu tür uygulamaya maruz kalanlar varsa lütfen stad müdürüne veya herhangi bir Sivasspor yöneticisine ve hatta basına bildirsinler. Aksi halde bizim haberimiz olmaz” dedi.
Buradan bir kezde ben taraftarlara sesleniyorum; Sanırım konu anlaşılmıştır. Böyle bir hadiseyle karşılaşıldığı zaman,kimseyle münakaşaya girmeden lütfen stad yetkililerine veya yöneticilere bildirin.
KAYNAK: HÜRDOĞAN