Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.11.2012, 23:45   #10
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza hocanın şansı 2 maçtır ilk golü biz atıyoruz.Eğer rakip atsa maçın farka gitmesi çok yüksek ihtimal..

İstatistiklere bakıldığında ligin en az pas yapan takımıyız(bir kaç maç hariç)

Ee pas yapmadan bu takım topu nasıl ayağında tutacak?
Böyle birşey mümkün mü?
Rakiplerin %60 %70 üstünlükle oynamasında şaşırışacak bir durum yok o zaman.
Ee top rakipteyken bizim kalemizde tehlike ihtimalide o kadar artıyor.
Top bizde olmadan nasıl atak yapacağız ? veya top sürekli rakipte olduğu için bu takımda oynayan garibanlar nereye kadar dayanacak?

Hep söyledim yine söylüyorum sorun futbolcularda değil futbol katili Rıza Çalımbay'ın dandik oyun anlayışında.Elinde güzel bir kadro var.Tekniği ligin kalitesinin üzerinde olan oyuncular var.Neden farklı bir sistem denemiyorsun da 80lerin futbol anlayışını uyguluyorsun.Ben gerçektende sahada ki futbolculara acıyorum.Eminim onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlardır.
Şunu idda ediyorum bu kadro dağılmadan takımın başına iyi bir teknik direktör gelsin bu takımın oynadığı oyuna hiç birimiz inanamayız.Ben bu takımda çok büyük potansiyel görüyorum.Tükiyenin Barçası olabilecek bir takım ama oynatamıyorlar.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı