Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
Alt 29.01.2013, 21:50   #11
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız!
Alıntı:
çeliktepelim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş rıza taraftarın desteğini almış değil sadece insanlar sivasın hakkı yendiğini sansal ın rızaya yaptığı terbiyesizliği eleştiriyor sen ise rızaya olan tepkinden olmayan penaltıya penaltı diyorsun allahtan sen hakem değilsin yoksa vay sivasın haline
arkadaş durumu açıklamış sağolsun Sivasspor'un düşmesini ne ben ne yönetim ne Sivas ne de Rıza hoca ister. Doğru Rıza hoca yapamıyor ama hiç kimse çıkıp da milyonların önünde Sivas'a ait bir unsuru küçük düşüremez, bu kabul edilemez bir şey.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
destek, hattı, lig, numarası, telefon