Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Basın Bildirisi..!
Alt 06.02.2013, 01:07   #11
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Basın Bildirisi..!

Alıntı:
EsEnTePeLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sadece değineceğim konu şu. Yeniçerilerden kimse bilet satmadı senin gördüğün olay şuydu. 'Abi biletin maratonsa gel bizim çocuklardan birinide yanında içeri al'. Ve Yeniçerilerde bu serserilik olayı olmadığı üniversite kavramı oluştuğu için şu an tribünde yoklar,yokuz. İçki olayına gelince tüm tribünlerde olan bişey deplasman kültürü deyip geçiyorum. Ama geri kalanında tamamen haklısınız aynen katılıyorum.

Kardeş senin temiz bir insan olduğuna inanıyorum ve sen gibi arkadaşları ayrı yerde tutuyorum eğer bizlere hak veriyorsan senin gibi insanlar lider olsun bu gruplara bende orda gariban çoluk çocuğu görünce üzülüyorum boynunda atkısı altında kazağı ayakkabılar yazlık onlar Sivasımızın gelecekleri diyorum yanlış yollara gidecekler okusunlar istiyorum onların büyük adam olarak sivasspora daha fazla hizmet edeceklerini düşünüyorum ellerinde sigaraları görünce kahroluyorum ufacık bebeler hiçmi o reyisleri bunlara abilik yapmıyor

NOT:Bu arada Yeniçeriler dedim ama ismi değişmiş sanırım eski adı öyleydi ve dediğin gibi daha iyiydiler.

Etiketler
basin, basın, bildirisi, bİldİrİsİ