Çağrımın haddim olmadığını biliyorum..Ama sizlerde biliyorsunuzki en az sizler kadar Sivassporumuzun başarısını istiyoruz..Bursa Ankaragücü arasındaki dostluk bir şehidin öyküsüyle başlar..
http://www.youtube.com/watch?v=8P3ZiRYLIT4....O ana dek bu iki taraftar grubu birbirlerine karşı beklide nefretle bakıyordu belkide hissedilen bir şey yoktu...Bir kişi şehid oldu başka birileri kalktı Bursaya geldi Abdülkerim ölmedi dedi ..Ve başladı.....Koskoca ANKARAYLA BURSAYI birleştirdi....Yaklaşık 7 milyon insan kenetlendi....Şimdi soruyorum...Yiğidin harmanlandığı yerde Tek gerçek tek marka SİVASSPOR varken
neyi neleri neden paylaşamıyoruz...Ben kilometrelerce öteden sizlerin takımının şampiyonluğuna tam destek ve tam istekle arzuluyorken oradaki anlaşmazlıklar sorunlar neden???
HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKALIM TRİBÜNDE TAM YUMRUK OLALIM SİVASSPORU LAYIK OLDUĞU ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIRALIM.
Bütün küskünlükler dargınlıklar anlaşmazlıklar bir kenarıya bırkakılsın..Yarından tezi yok yönetim tribün taraftar Sivaslı her kim var ise ne yapılması gerekiyorsa yapılsın..Kardeşiniz olarak buradan bu çağrıyı yapıyorum gerekirse Sivasa gelip tribünde de bunu yapabilirim..Sivası Sivassporu sewen isteyen herkim var ise buraya bu oluşuma davet ediyorum....Yeter artık..Sivaslı sahip olduğu ünvanınında takımınında şehrininde farkına varsın artık ...