Cevap: Haydi Zara, Kalk Ayağa
Bu başarı küçümsenecek bir başarı değil.Tesis yok, imkanlar amatör.Ama Zaraspor teknik heyeti ile başarının mimarı olan futbolcuların ruhları profesyonel.İlginç de bir durum var.takımda oynayan arkadaşların %99'u Sivaslı çocuklar.Bu bence Sivasın görünmeyen en bütük başarısı.Sivaslı çocuklara kapısını kapatanlar bence utanmalı.Zaraspor şampiyon olursa (olacak % 100) buna inanıyorum.Birçok kişi biz ne yaptık diyecek .Ama iş işten çoktan geçmiş olacak.Başarıda Zaraspor yönetiminin elbette katkısı çok büyük.Ahad hocaya ayrıca Sivas'ın teşekkür etmesi gerekir.Adı ahad ama diğer adıo bana göre ,BAŞARI'dır.Mustafa aTEŞ kardeşimide ayrıca çok severim.Onunda çok başarılı işler yaptığını uzun zamandır takip ediyorum.Ergüder Sümbüloğlu, Yüzbaşı Kurt Zaraspora varını yoğunu mesasisini harcayan isimler.Bence bu Zara sadece izlenir ve alkışlanır.Zaradaki maçları imkanım olduğu sürece izliyorum.Taraftarın takımı biraz daha fazla desteklemesi şart.en büyük eksik bence taraftar desteği diyorum.ŞAMPİYONLUK SİVAS'A ZARA'YA HAYIRLI OLSUN.
|