Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.12.2005, 17:51   #9
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı
Evet bende bu dernegin kurulma calismalarina sahitlik yapmistim istanbulda fakat kimsenin sicak bakmadigi bir ortam olmustu insallah bu sefer basaracaginiza cani gönülden katiliyorum sizlerin ne kadar harika ve güvenilir insanlar oldugunuzu ben kendim sahit oldum bu isi basararak bir ilke adim atmis olacaksiniz bununla beraber istanbuldaki yigidolari bir araya toplayarak gercek gücümüze kavusmamizi saglayacaginiza inaniyorum allah yolunuzu acik etsin herzaman destegimiz olacagini bilmenizi isteriz sizlerin yaninizda oldugumuzu bilin
Haydi yigidolar sira sizde madem böyle bir adim atildi ne bekliyorsunuz destekleyinde cümle alem görsün yigidonun sahlanisiniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok teşekkür ederiz destekleriniz için Ayhan bey
İnşallah bu sefer,bu özlem bitecek.Bunun için herkesin desteğini esirgememesi lazım.İstanbul gibi bir yerde böyle bir oluşuma çok ihtiyaç var. Herkesten daha fazla ilgi ve daha ciddi bir tutum göstermelerini istiyor,ve 2.toplantımız için herkesi bekliyoruz.
Saygılar.