Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Sezon Formaları Bir Ay İçersinde Satış
Alt 05.07.2013, 17:06   #11
mhmttopal
Yeni Yiğido

4 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mhmttopal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Sezon Formaları Bir Ay İçersinde Satış

Oncelıkle Forma konusu hakkında yeni ve güncel bir konu acmak isterdim ki maalesef konu acma yetkısıne sahip değilim.SİVASSPOR gibi süperligde artık demirbaş haliıne gelmış bir klübün sportif acıdan amatör ınsanlarca yonetılmesi çok hos olmayan bir durum.Benim değerlendirmem şudur ki Takım dünyaca ünlü bir isim olan R.Carlosu Sportif Direktör'lüğede Murat Erdoğan'ı getiren Başkan Mecnun Odyakmaz'ın sportif ürünlerdede yeniden yapılanmaya gitmesini bekliyorum.Eger yeniden yapılanmaaı gidip bu işin başınada profosyonel bir kişi getirirse forma satısından cok iyi kar elde edilebilir. İkinci olarakta klübün iyi diksiyona sahip basın sözcüsüne sahip olması gerekiyor.Bunu tamamlayıcı olarakta www.sivasspor.org.tr yani sivassporun resmi sitesinin sürekli güncel bir hale gelmesi gerekiyor.Sivasspor taraftarı ıcın bunlar büyük eksikliktir.Örnek Sivasspor taraftarları takıma yapılan transferleri ya spor haberleri yapan internet sitelerinden ya da futbolcuların kendisi veya menejerlerinin twitter adreslerinden ogreniyor. Burdan sesleniyorum.İlgili kişilerin bu eksikleri tamamlası cozumler ugretmesini bekliyorum
mhmttopal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mhmttopal'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
destek, kulübüne