Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.08.2013, 21:54   #11
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Aatıf'ın bu kadar iyi oynamasına rağmen Burhan'la paslarda bir türlü anlaşamaması ilginç geldi bana. Takım genel olarak dar alanda kaliteli paslaşmalarla başarılı bir şekilde ileri doğru çıkabildi. Carlos'un antrenman çalışmalarının başarılı sonuçları bunlar.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hepimizin ortak isteği takımımızın çok kaliteli bir oyun oynamasıdır tabiki ama Bu kadar iyi oynayıp da kaybedeceksek ben şimdiden kötü oynayıp maç kazanmayı tercih ederim. Ama ben eminimki oyuncular birbirine alılştıkça özellikle Utaka form tuttukça takım adına bir çok şey düzelir.

Maçın en iyisi kimdi : Cicinho,Burhan, Aatıf 3'üsü çok iyi oynadı. Manuel Da Costa da fena değildi. Yıllardır ihtiyacını duyduğumuz yırtıcı bir stoper.

Maçın en kötüsü kimdi : Bizim takımda maçın en kötüsü diyerek dışlayabileceğimiz bir oyuncu yoktu ama Kamil gereksiz yerlerde şutlar deneyerek hem Burhan ve Aatıfı hem de biz taraftarları kızdırdı açıkçası.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem'in maça bence hiçbir etkisi olmadı. İnşallah bütün sene hakemler bu şekilde olumlu veya olumsuz hiçbir şekilde maçın gidişatını etkilemeden yönetirler özellikle Sivasımın maçlarını.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Roberto Carlos kulübede değildi ama zaten kulübede olsaydı da fazla bir hamle yapabileceğini sanmıyorum Çünkü Ahmet Aras'tan başka oyuna taktik değiştirmek için alabileceği oyuncu yoktu. Sadece bazı bölgelerde sakatlanmalar veya kötü performanslar olursa alabileceği oyuncular vardı. Ama yinede Carlos'un saha kenarında olarak takıma vereceği taktik ve destekler farklı etkiler oluşturabilirdi.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı cemahmety'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı