Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Seçenekler Arama Stil

Aykut Öztürk Röportaj
Alt 04.02.2014, 08:21   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Aykut Öztürk Röportaj

Sivasspor Kulübü, Almanya 3.Ligi takımlarından Erfurt’ta forma giyen gurbetçi futbolcu Aykut Öztürk’ü renklerine bağladı.

Forvet mevkiinde oynayan 27 yaşında ki Aykut Özdemir ile Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
1.82 boyunda ki Öztürk, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.
Aykut Öztürk, Sivasspor ile imzaladıktan yeni takımı ve hedefleri ile ilgili olarak ilk özel açıklamalarını Nihan Duman’a yaptı.

Almanya’nın Erfurt takımından, Sivasspor’a transfer oluşundan sözlerine başlayan gurbetçi futbolcu Öztürk; ”Transferimin gerçekleşmesinde büyük emeği olan isimlerden birisi Engin Özdemir’dir. Kendisi çok sevdiğim ağabeyimdir ve sağolsun benimle bire bir ilgilendi. Sonrasında ise beni takımlarında görmek isteyen Sivasspor yönetimine ve Carlos hocaya teşekkür ediyorum. Sivas yönetimi, maç videolarımdan izleyip, beni beğenmiş ve takibe almışlar. Sonrasında ise gelen teklifin ardından Sivassspor Kulübü ile 1.5 yıllık anlaşma sağladım.”

Sivasspor’un iyi bir kulüp olduğunu bir çok kişiden duyduğunu söyleyen Öztürk; “Sivasspor’un, Türkiye’de bazı şeyleri sorun yaşamadan atlatan, oyuncularına ve bir çok konuya profesyonelce yaklaşan iyi bir kulüp olduğunu arkadaşlarımdan duydum. Buraya gelmek istememin sebebi budur ama en büyük etken ise teknik direktörümüzün çok sevdiğim hocalardan biri olan Roberto Carlos’un olması. Ondan öğreneceğim çok şeyin olduğunu ve bu öğreneceğim şeylerin benim futboluma çok şey katacağını düşünüyorum.”

Ailesinin Ordu’da yaşadığını söyleyerek konuşmasına devam eden başarılı Öztürk; ”Ailem yakında olduğu için ve gelip giderek bana destek verecekleri için Türkiye’ye hemen alışacağımı düşünüyorum. Zaten şu ana kadar Sivas camiasında da beni soğuk karşılayan hiç kimse olmadı, hepsi çok sıcak kanlı insanlar o yüzden burada yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum.” dedi.

Son olarak Sivasspor’da ki hedeflerine ve Sivas camiasına da değinen Öztürk; “Sivasspor büyük bir kulüp ve büyük bir camia için olduğu için bu formayı terletmek benim için gurur verici bir şey ve büyük bir şans. Şu dakikadan itibaren Sivasspor takımı için ve taraftarlarımızın mutluluğu takımı bulunduğu noktadan daha iyi yerlere çıkartıp, için başarıya ulaştırmak adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Her mevkii de oynayıp takıma katkı sağlamak tek hedefim. İnşallah hem benim için, hem takımım için hayırlı ve uğurlu olur. Kendime bol şans, takımıma da bol başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Adamspor.com/NİHAN DUMAN

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aykut, röportaj, Öztürk