Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Başkanımızdan Açıklama
Alt 06.06.2014, 15:51   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Başkanımızdan Açıklama

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 5 Haziran 2014 tarihinde DHA’ya yaptığı ve medyada yer alan açıklamaları üzeri bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Sayın Hacıosmanoğlu kendisine, “Ben bu işte yokum ama benim oyuncularıma alttan çalıştılar“ dediğimi ileri sürerek bu kişileri açıklamamı talep etmiş ve “asıl şikeyi temizleyecek sözler onlardır” İfadesini kullanmıştır.

Ben kendisine, “çalıştılar “değil “çalışmışsınız“ dedim. İfademi yanlış anlayıp veya çarpıtıp konuyu başkalarına yansıtmaya çalışmak anlamsızdır.

Sayın Hacıosmanoğlu ile konuştuğumuz dönemde kendileri dışında, olası tüm kişi ve kuruluşlarla ilgili tüm iddialar disiplin ve ceza soruşturması kapsamında ve tüm kamuoyu tarafından bilinir durumda idi.

Benim o gün de, bugün de, ima edilen kişiler hakkında açıklama yapmamı gerektirecek, dolayısı ile şikeyi temizleyecek sözüm olmayacağı gibi, buna ihtiyaç da yoktur.

Kendisi ifade ettiği beyanıma karşılık, “çık açıkla başkan“ demişti.

Şike iddiaları kapsamında, herkesin bildiklerine ek olabilecek duyumlarımı zaten açıkladım.

Temennim, aynı ligde yarışan Kulüplerin temsilcilerinin medya aracılığı ile birbirlerine hitap etmeye son vermeleri, bana sözü olanların doğrudan bana söylemeleri ve konuşulanları doğru hatırlamalarıdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.

Sivasspor.org.tr

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklama, başkanımızdan