Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 18.06.2014, 10:45   #11
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Hepimiz stadın en az 30 bin kişilik olmasını isterdik ancak bu saatten sonra en fazla yapılsa yapılsa ek tribünler konularak yapılabilir onlarda çelik konstrüksiyon olacağından pek onları hoş duracağını düşünmüyorum. Şunu düşünürsek şu an yapılan stadyumların çoğu yüksek kapasiteli ve hızla yapılıyorlar. Kapasite ne kadar artarsa kalite o kadar düşmüş Konya stadının hali ortada kapasite yüksek ama insanları düz duvara tırmandıracaklar, büyük sıkıntılar olacak o stadyumda o konuda aynı Kadir Has stadı gibi. Sivasa yapılan stadyum öyle dik olmayacak, daha konforlu ve koltuk kalitesinden, çevresine kadar daha bir çok şeyinin diğer stadyumlara göre daha kaliteli olacağını tahmin ediyorum. Şu anki stadyumumuza taraftar gelmiyorsa sebeplerinden biri de konforsuz olması, bize çile çektirmesin yeter diyorum ben, stada gittiğimizde rahatça, zevkle maçımızı izleyelim. Avrupa şampiyonası ya da olimpiyat gibi organizasyonlarda maçlar oynanır mı oynanamaz mı bilmiyorum elbette olsa çok iyi bir gelir kaynağı olur Sivas için hepsinden önce ben stadın konforuna önem veriyorum ve görünen o ki gerçekten öyle olacak. Şu an çok fazla görüş var ortada bence inşaatın biraz daha ilerlemesini beklemeliyiz, bana öyle geliyor ki çok kaliteli bir stadyum olacak.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni