Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim sürpriz yapabilir
Alt 26.08.2014, 14:53   #15
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim sürpriz yapabilir

Alıntı:
umitfidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben sivasın çok iyi yolda olduğuna inanıyorum, geçen sene cezalar olmasa şampiyonluğa oynuyacak bir kadromuz vardı bu kadroyu korudular yedek kulubesini güçlendirdiler. Takımın en büyük eksiği forvete takviyeler yapıldı derin ve kaliteli bir kadro oluşturuldu alternatifsiz tek pozisyonumuz kale kaldı. İnanıyorum ki sadece 1 kaleci transferi bile bizi avrupaya taşımaya yetecektir, fazladan yapılan transferler ise paraloyı avrupadan şampiyonluğa çevirecektir.

Ne kadar transfer politikasını beğenmeyen bir çok arkadaş olsa da bu sezon takıma sadece genç oyuncular kazandırıldı, bu sezon aynı kadro ile devam edip sezon sonuna kadar o gençlerin yeni iskelet kadro için hazırlanacağını düşünüyorum. Carlos ilk sivasa geldiğinde "sivas artık sadece oyuncu alan değil oyuncu yetiştirip satan bir kulüp olacak" demişti. Bu transferler hocamızın bu sözünü destekler nitelikte.
Takimin kalitesine diyecek yok bence de . Dogru soyluyosun cezalar olmasaydi gecen sene 3. Bile olabilirdik. Ama gorunen o ki bu sene o cizgimizi surdurmemiz zor gorunuyor. Biz gecen sene de ligin en cok gol yiyen takimlarindandik. Bizim yabanci kontenjanini da kullanarak iyi bir yabanci kaleci almamiz lazim. Aydin tekrar katilirsa eski performansi beni cok memnun eder yine kaliteli bir orta saha oyuncusu uygun bir bedele bulunursa cok faydali olur. Bu bir kac takviyeyle fb ve gsnin oynadigi futbola bakarsak sampiyonluk neden olmasin
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58g0kberk58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sürpriz, yapabilir, yönetim