Cevap: Sivasspor Store'den Atılım
Beni yerden yere vuracak, İstanbul takımlarından herhangi birinin sempatizanlığıyla suçlayanlar olacaktır ama yazma zorunluluğu hissediyorum bunları. Beni tanıyanlar ne kadar Sivasspor sevdalısı olduğumu çok bilir. Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar 20 günlüğüne İstanbul'a gittim. Bizde işlemeyen Park City'den biraz daha büyük bir avm'de gezerken gördüm de yazayım dedim. Malum İstanbul takımlarının storelerine bi göz atayım dedim. Ne var ne yok diye. Gördüm ki biz ne forma, ne atkı, ne tişört (anahtarlık, kupa vs. bu liste uzar gider ) yapmayı bilmiyoruz. Eğer hiçbir şey bilmiyorsa yönetim tasarım yapan elemanı değiştirsin. Ya da bizle renkleri aynı olan takımlar İngilterede çok fazla onlar taklit edilsin. İskoçya'daki Celtic taklit edilsin. Yeşil yerine kırmızı kullansınlar. İnce atkı, güzel tişört, anahtarlık, kol saati, duvar saati yastık, yorgan nevresim vs. yapılsın. İlla ki alınır. Özellikle son 7 yılı şehir dışında geçen bir öğrenci kardeşiniz olarak 3 tane formam sayısız atkı, her geldiğimde gittiğim maçlar, çevremdeki genç kardeşlerime hediye ettiğim atkılar vs var. Ben doğru düzgün gelir kaynağı olmayan biri olarak bunları yapabiliyorsam. Herkes yapmalı. Başka Sivasspor yok çünkü. Yine unutmadan şunu da yazayım. İstanbul'a gitmeden önce kuzenlerim Sivas'a geldi forma alacağız. Her yer kapalı. Şunu çok net bir şekilde ifade edebilirim. Sivas Store tüm sezon kapalı kalsın. Ama yaz aylarında gerekirse 17-18 saat açık kalsın gün içinde. Çünkü şehir dışından gelenler gurbetçiler (yurt içi yurt dışı fark etmiyor) yaz aylarında Sivas'a akın ediyor. Formalar da erken çıkmazsa ardına baka baka geri dönüyorlar. En kötü ihtimalle Ağustos ayında forma işi yeni sezon için halledilmiş olmalı.
|