Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.11.2014, 17:56   #11
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.
Geçen sene ki başarının adı ve gizli kahramanı CESAR DOMİNGO'ymuş !.. Adam takımın kondüsyonundan, taktiğine kadar herşeyiyle ilgileniyordu. Şimdi kim ilgileniyor ?? Hiç kimse !..

Öyle haftanın 4 günü İstanbul'da olmakla takım maçlara hazır edilemiyormuş Carlos efendi. Bunu bu sene çok net gördük. Geçen sene senin bu açığını DOMİNGOS kapatıyordu ama bu sene kabak soğukta kaldı.

Aatıf, inanılmaz derecede kötü. Bu sene ilk defa takımda oynuyor olsa, bunu futbolcu diye kim getirdi" diyecek kadar kötü..

İ.Toraman, takıma hiç birşey veremedi. Hatta bu hafta da resmen yaktı. Bundan sonra da takıma birşey verebileceğini hiç tahmin etmiyorum.

Burhan Eşer neden geçen sene ki performansına ulaşamıyor. Domingos'tan başka kimse onunla ilgilenmiyor demek ki?

Ziya Erdal elinde dünyanın en iyi sol bekinin taktikleri varken, Türkiye'de 1 numara olacakken işi iyice ARTİSTLİĞE döktü. Yerden bir türlü kalkmadığı gibi, bin türlü artistlikle, hokkabazlıkla hem rakip takım taraftarlarının hemde hakemlerin dikkatini çekiyor.

Kadir aynı terane hiç yazmayacağım onu. Artık bıktım onun bal yapmaz arılığından, pas hatalarından.. Yeter artık !..

Bu iş birtek CİCİNHO ve ADEM KOÇAK ile yürümez. Onlarda makina değil. Yarın birgün onlarda yorulacak ve bu performansları kalmayacak. O zaman ne olacak?

Yok artık arkadaş bu takım bu gidişle bir alt ligin en kuvvetli adayı. Koca bir şehrin kaderiyle oynuyorsunuz. Bunun sebebi kimse çıkıp, GEREKENİ yapsın.. Yazık oluyor takıma, yazık oluyor SİVAS'a !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı