Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Hakettiğimiz yere gidiyoruz!
Alt 30.11.2014, 18:33   #1
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Hakettiğimiz yere gidiyoruz!

bir takım düşünün taraftarı beleşçi. bedava bilet bulunca gelir, bağırıp çağırır, küfreder, rahatlar çeker gider... passolig gelip bilet almaya mecbur kalınca üç kuruş parayı vermez, takımına destek olmaz.

bir takım düşünün taraftarının maddi katkısı sıfır. her yıl satılan lisanslı ürün adedi üç yüz - beş yüzü geçmez. sudan ucuz kombinesi elde kalır.

bir şehir düşünün meydanında istanbul takımlarının şampiyonlukları kutlanır. havaalanında karşılanıp sevgi yumağında boğulan bu takımlara gösterilen ihtimam kendi takımına gösterilmez.

bir şehir düşünün, ahalisi kendi takımının değil istanbul takımlarının taraftarıdır.

bir yönetim düşünün, kafası çalışan birkaç bin taraftarının gördüğü eksik gediği görmez. başarıları hep cepten yer. nokta transferi olarak 3-4 kişinin yeteceği takıma çer çöp 7-8 beleş futbolcu alır.

bir yönetim düşünün taraftarını adam yerine koymaz. bilet satışından, stadyuma girişe, ürün satışından, tesislerde taraftara laf atan garip yöneticilerine kadar hep gariplikler ve ihmalkarlıklara sahiptir.

* * *

bu şehrin, bu takımın ve bu taraftarın hak ettiği yer süper lig değil. samimiyetlerinden şüphe duymadığım ve sayıları sadece birkaç yüz ile sınırlı olan sevgili yiğidolarımızı hariç tutarak söylüyorum: bu kalitede bir ekibin gideceği yer ptt 1. ligdir.

artık paraya kıyın futbolcu alın filan demek de istemiyorum. adam gibi sene başında paraya kıymamışsın, şimdi devre arasında kulübün mali yapısını bozup önce ptt 1. lig, sonra 2. lige düşmek yerine; rahat rahat 1. lige adapte olalım ve kendi ligimizde oynayalım.

bu saatten sonra üzülmeyi de bırakıyorum. elbette sivassporluyuz ancak artık gerçeği kabullenen realist sivassporluyuz! gerçeği görüp kabullenmek acıyı dindiriyor. sonunda ölüm yok ya, kimse geldiği yeri unutmamalı. orası da bizim ligimiz, orası geldiğimiz yer...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gidiyoruz, hakettiğimiz, yere