30.08.2015, 23:26
|
|
Usta Yiğido
1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Batuhan Milli Takım'da
Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Milli takım teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspordan da bir kişi çağırmış olalım diye Batuhan'ı çağırmıştır, bundan evvelki Milli takıma çağırıp oynatmadıları yada son beş dakikada maça aldıkları oyuncular gibi, Batuhan, Sivasspor'a ne kadar katkı yaptık ki milli takımada yapsın, Batuhan kendini,bir türlü mesleği olan futbola vermiş değil, şayet vermiş olsa değil Milli takım dünya Çapında bir kariyer olurdu, çunkü onda o vasıflar var ama kendi farkında değil, yada erken yaşta gelen Şöhretin vede nefsinin kurbanı oldu.
|
Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı
Kendi takımının oyuncusunu aşağılayıp yerden yere vuran başka bir taraftar kitlesine rastlamadım.
futboldan anlamıyorsan konuşma, yorum yapma kardeşim!
Ben geçen sezonun sonuna doğru Batuhan'ın milli takıma kadar yükseleceğini yazmıştım. ve hatta şunu da not düşmüştüm; yönetim bir an evvel kontratını en az beş yıl için uzatmalıdır! diye...
Batuhan gerçeğini Fatih Terim, Sergen Yalçın görüyor; maalesef bazı taraftarlar göremiyor.
|
Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar iyi oynarsa oynasın o adamı hep eleştirir sonra gidince de arkasından 10 numara adamdı deriz.biz böyleyiz.koskoca milli takım hocası beğenmiş siz beğenmiyosunuz.o beğenmediğiniz adam son 16 maçta 8 gol 3 asistle oynadı.yaş 24. daha dün takmın en az maaş alan oyuncusuydu.
Bizim takımdan milli takıma yükselmesini beklediğim erkan kaş(23),beykan şimşek(20),bu aralar formsuz da olsa ümit kurt(24),fatih çiplak(21) gibi isimler var.eğer batuhan gibi tekrar kendine dönerse orhan gülleyi(23) de bunlara eklerim.
|
Sevgili yiğidolar yukardaki yorumumda, bir traftar olarak Batuhan için Sivasspor da ne yaptı ki milli takıma çağrıldı diye bir öz eleştiri yapmıştım, beni tenkit ettiniz, şimdi size soruyorum Batuhan bu gün Osmanlıspor'a karşı oynadığı oyunla Millitakımı hak ettimi
Bir taraftar olarak Sivasspor'dan Milli takıma çağırılan her oyuncu için gurur duyarım ama hak ederse .
|
|
|