Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Futboldan anlamıyorlar
Alt 20.10.2015, 06:31   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Futboldan anlamıyorlar



Sergen Yalçın-Mecnun Otyakmaz zirvesinden “Devam” kararı çıktı. Futbolcular da Yalçın'a yapılan eleştirileri haksız buluyor. Takımın yıldız ismi Aatif, “Geçen sezon da başımızda o vardı ve takımı ayağa kaldırdı. O elinden geleni yapıyor, ama saha içinde biz varız sonuçta” diyor.

Kasımpaşa maçına kadar çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sından beraberlikle ayrılan ve hiç kazanamayan Sivasspor, İstanbul’dan da eli boş dönünce gözler Sergen Yalçın’a çevrildi. Maç sonunda, “Başkan’la görüşüp durumu değerlendireceğiz” diyen Yalçın’ın Mecnun Otyakmaz’la yaptığı zirveden devam kararı çıktığı öğrenildi. Yönetimin arkasında durduğu Sergen Yalçın hakkında yapılan eleştirilerden futbolcular da son derece rahatsız. FANATİK’e değerlendirmelerde bulunan takımın yıldızı Aatif, şunları söyledi:

Futboldan anlamıyorlar

“Sergen Yalçın’ın eleştirilmesini haklı bulmuyorum. Geçen sezon takımın başında yine o vardı. Takım zor bir durumdayken Sivas’a geldi ve bizi ayağa kaldırdı. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Onu eleştiren insanların futboldan anladığını sanmıyorum.”

Birlik olmalıyız

“Sahada hocamız değil biz oynuyoruz. Galatasaray maçında 2-0 öne geçtik, 2-2 oldu, Rize maçında ve Mersin karşısında da benzer anlar yaşadık. Burada sorumluluk herkesin. Yönetimin, taraftarın, bizlerin ve teknik heyetin, güçlü bir şekilde bu duruma karşılık vermesi lazım.”

Trabzon maçı çok önemli

“Sahamızda oynayacağımız Trabzon maçı çok önemli. Artık 3 puanı almak istiyoruz. Bizim için sahamızda kimin karşımıza çıktığı önemli değil. Kim olursa olsun yenecek gücümüz var. Trabzon maçıyla ilk 3 puanımızı almak amacındayız. Şu ana kadar oynadığım her maçta elimden geleni yaptım. Sonuçların böyle olmasında şanssızlık da var. Umarım bu kötü günler haftaya son bulacak.”

Çağrı Davran
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
anlamıyorlar, futboldan


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git