Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas Belediyespor: 6 Tokatspor:1
Alt 23.02.2016, 09:23   #11
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Belediyespor: 6 Tokatspor:1

Maçı canlı izledim,ilk yarı kontrollü oyun oynadık,pek fazla gol pozisyonumuz yoktu,2.yarıda yine kontrollü oyunoynadık ,güzel ataklar geliştirdik,özellikle atilla yıldırım ve ali akkuşla çok önemli fırsatları değerlendiremedik,takımda özellikle 22 nolu ve 84 nolu oyuncular önplanda idiler çok beğendim,30 -40 taraftarımız vardı hepsine teşekkür ederim,maç sonu taraftarın yanına gelip forma atan 4 5 oyuncuyu tebrik ediyorum,sırtını dönüp soyunma odasına giden oyuncularıda kınıyorum,insanlar2- 3 satlik yoldan gelmişler,2 sat size destek olmuşlar,1sat stadda rehin kalmışlar,2 satte evlerine ulaşmışlar 7 saatini bu takıma ayırmışlar size 1dakkada kale arkasına gelip 1 2 defa yeşil beyaz diye bağırmak çokmu zordu ?bu galibiyetle küme hattının üstüne çıktık ,playof şansımızda çoğaldı,nasılki 3.ligdeyken bu ligin eniyi takımı sivass belediye dedimse ,bu grtubunda eniyi takımılarından biride belediyespordur,bu takımı yoktan varedenlere,bugüne getirenlere,sahipsiz bırakmayanlara,görev yapan tüm yönetici ,teknikheyet ve futbolculara teşekkür ediyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
belediyespor, sivas, tokatspor1