İSTEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLEYEMEDİK
Sivasspor Teknik Direktör Karol Pecze, Sakaryaspor karşısında iyi oynamadıklarını söyledi.
Rakibin çok kapandığını ve iyi kontraatağa çıktığını kaydeden Pecze, ´´İlk yarının sonlarında beklemediğimiz bir gol yedik ve bu planlarımızı alt üst etti. İkinci yarıda rakibimiz eksik kalmasına rağmen bir türlü istediğimiz oyunu sergileyemedik ve maalesef kaybettik´´ şeklinde konuştu.
Diğerleri ne dediler?
Nejat Biyediç
Turkcell Süper Lig´de Sivasspor´u 2-0 yenen Sakaryaspor´da, teknik direktör Nejat Biyediç, karşılaşmada 9 kişi kalmalarına rağmen kazandıklarını söyledi. Biyediç, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ´´İkinci yarıda 9 kişi kalmamıza rağmen oyundan kopmadık ve ikinci golü bularak 3 puana ulaştık´´ dedi. Gelecek hafta ligde Fenerbahçe ile yapacakları maça da değinen Nejat Biyediç, ´´Bu karşılaşmada iki eksiğimiz olacak, ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız´´ diye konuştu.
Mbayo
İki sarı karttan kırmızı kart gören Sakaryasporlu futbolcu Mbayo, karşılaşmada arkadaşlarını eksik bıraktığı için üzgün olduğunu söyledi. 6 yıldır Türkiye´de yaşadığını vurgulayan Mbayo, Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulunacağını da sözlerine ekledi.
Suat
Karşılamada direkt kırmızı kart gören Sakaryasporlu Suat ise yaptığı hareketin kasti olmadığını ifade ederek, ´´Sakatlığın ne olduğunu ben de biliyorum. Hareketimde art niyet yoktu, ancak çok sert bir müdahale oldu. Bana göre sonuç kırmızı kart olmamalıydı´´ dedi.
|