[b][i]buraya yorum yazmanız ıcın acmadın bı forum sadece benım gozumde ımkanı olupda maca gelmeyen sivaslı değildir!!! bakın brezilya da mac oldugu gunler resmi tatil olarak kabul ediliyor dukkanlar kapatılıyor ımkanı olan macı stadda ızlıyor gıdemeyen yada bılet bulamayanlarda meydanlara kurulan dev ekranlarda ızlenıyor kımse sıze dukkanınızı kapatın demıyor zaten sivas bu macı kazanınca sivas kitlenecek kımsenın gozu cafe lokanta vs vs gormeyecek her yer işallah karnaval havasında olcak bu karnavalı kacıran kendını ayrı tutan benim gozumde sivaslı değildir o stadda eger ınsanlar ust uste kol kola mac ızlemezse suc kımsede degıldır sivasdadır sivaslıdadır....
evet bende arkadaşa katılıyorum ama mealesef ben maçı televizyondan izleyeceğim ama kalbim 4eylül'de çünkü ben sivasın 3 lig'den 2 lige çıktığı zamanı hatırlıyorum çok güzel bir duyguydu herkesin maça gitmesi gerekiyor... bende kütahyadan destekliyeceğim
Evet arkadaşlar...Stadın dolabileceğinden şüpheniz olmasın ama o stada tüm sivas sıgabilecek mi?...Ben şahsen karnaval gibi maça abimi, kardeşimi, yiğenlerimi götüreceğim...Ama pazar günü gelene kadar nasıl dayanacagım bilemiyorum...
İnş zaman biraz hızlı geçerde kalbim heyecandan durmadan maça giderim...
macdan once satılıyor ama normalde bu mac anormal bı mac oldugundan onceden satılır eger sıvasdakı akrabalarına soylersen onlar duyar onceden satısa cıkarsa alırsın ama cıkmassa macdan once stadda satılıyor ama maca 12 yada 12 den once gel bence yoksa zor olur gırmen ıceri :twisted: