[quote="izmirliyigido"]
Alıntı:
|
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
yeniceri_emre Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
cem_yesilova Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Yeniceriler Nickli Üyeden Alıntı
orda edilen küfürleri aynen iade edicez..kafanizi yormayin..taraftarlik sanal alemde degil tribunde oluyor..burdan küfür etmeyin felan yazilari bizi baglamiyor..en kral besteler bu hafta..izleyin dinleyin..
|
imza...
|
BIZ KESINLIKLE SITEDE BÖYLE KÜFÜR TESVIKLERINE KARSIYIZ.
LÜTFEN BIRDAHA BÖYLE SEYLER YAZMAYIN, AKSI TAKDIRDE YAZDIKLARINIZ SILINECEKTIR.
|
Nedir bu acizlik? Bu zayıflık? Daha düne kadar ölümüne kendini Sivasspor'a adamış gibi görünen beniz güzel Sivas'ımın gencecik, pırıl pırıl gençleri bu haftadan itibaren (ki en önemli maçımızda Sivas'ı ve Sivasspor'u tüm aleme tanıtacağımız bir haftada rezil etmek için) adeta alkolizmin, küfürün ve şiddetin esiri olmuş, gözü dönmüş. Yok kardeşlerim böyle birşey yapmayın ve hatta düşünmeyin.
Ben bu konuda Rüştü kardeşimin fikirlerine katılıyorum ve sizi şiddetle KINIYORUM ve size bunu yasaklıyorum. Bir Sivas'lıya yakışır biçimde davranın ve düşünün. Yoksa sizin gibilerin yüzünden Sivas'ın adını ve Sivasspor'u karalatmanıza izin vermiyoruz. Değil siteye yazı yazmak, stada dahi gelmeyin !....
|
Burdaki mesele oldukca sapıttı..Cığrından çıktı..Herkes haddini aşmaya başladı..Bilende konuşmaya başladı,bilmeyende..
Biz bilmiyormuyuz ki takim nasil desteklenir, ne zaman rakip takim tahrik edilir..ne zaman rakip taraftar kışkırtılır..ne zaman rakibin yöneticilerine göndermeler yapılır..Neden burda bilecenlik yapılıyo..hatta bazı kendinizi bilmez ne olduğunu şaşırmışın birisi çıkmış bunları yasaklayıp, bizi stada almıyor..SEN NESİN KİMSİN boyle bi yaptırımla karşımıza dikiliyosun..Görünen o ki burda ki herkes santra düdüğüyle bunlar küfre başlıycak maç biticek hala sövüyo olacaklar diye düşünmeye başlamış..
eğer ki böyle düşünüyorsanız sivaslı olduğunuzdan utanmalısınız..saat su an sabahin 4 buçuğu..biz yarın stadda neler yapacağımızı içerde sıkıntı çıkmasın diye nasıl organize olacağımızın planlarını yapıp tam anlamıyla hazır oluyoruz..hadi beyler diyorum gidiyim eve yatıyım sabah erken kalkıcaz herkes uyusun dinç olalım hesabı..eve geliyorum..bilgisayarı açıyorum..afedersiniz ama mantıktan yoksun bi adamın yazısı bütün moralimi sıfırlıyo..yok alkolmüş yok küfürmüş yok şiddetmiş..bunlar bizde yok demiyoruz..Ama bunlar gerektiği yerde ve gerektiği şekilde mevcut bizde..her zamanda olacaktır..burası tribun kardeşim..ne sinema ne de tiyatro..sivası rezil edecekmişiz..neler geliyor aklıma ama yazmıyorum..bu memleketi adam etmek için çabalarken böyle aradan dereden bi tanesi gelip böyle diyor ya kafayı yememek elde değil.. yarın tv den görecek, bizleri duyacaksın..sivas rezil mi olacak vezir mi olacak..o zaman eğer ki rezil olursa grup adına
biz herkesten, vezir olursa sende adamlığın ve insanlığın adına(varsa biraz)bizden özür diliyeceksin..
Sivası biz burdayken ne kimse karalayabilir nede kimse rezil edebilir..
Karşısında ilk bulacağı adam bizler ve bizim gibilerdir..
Burdaki genç nesili de biz burdayken kimse karalayamaz kimse kötüleyemez..
Karşısında yine bizi bulacaktır...Ama tabi ki önce bizim senin gibilerini bulmamız lazım..Her zaman söylemişimizdir..Neden arkamızdan atıp tutanlar, gözümüz onların gözünün içine baktığı zaman söylediklerinden bir anda vazgeçer..Hiç bir zaman anlam veremedik..Biz öcümüyüz biz adammı yiyoruz..Hayır..Birbirimize bağlıyız tutkuluyuz..Herkes anlam veremediğimiz bir şekilde şu andaki pozisyonumuzu çekemiyormu kıskanıyormu bunda da kararsızız..bizi de fazla ilgilendirmiyo..biz işimize bakıyoruz..herkeste kendi işine bakmalı..Ben çıksam top oynasam olurmu hayır? Yönetici gelse bağırsa bizle? oda olmaz..Futbolcu prim dağıtmaya felan başlasın o zaman..Olmassa malzemeciyi masör mahiyetinde kullanalım..Herkes haddini bilsin edepsizlik yapmasın..Şöyle benim için gerçekten de eğlenceli geçen bir gecede şu yazılanı okumak istemezdim..harbiden moralim bozuldu..AYIPTIR..
BİZE SAYGINIZ YOKSA EMEĞE OLSUN..YETER ETMEYE BAŞLADINIZ..
STADI HARBİ HARBİ TESLİM ALDIRACAKSINIZ..GERÇEKTENDE ŞİDDETİN ALKOLÜN KÜFRÜN ETKİSİ ALTINDA KALIR GİBİ GÖZÜKÜP BU DEDİKLERİNİZİ YAPICAZ..O ZAMAN KRALMI OLACAZ??
Herkesin bir sabrı var..kimse zorlamasın..Bundan sonra da buraya benim yorumumun altına hiç bir yeniçeri kardeşim mesaj yazmasın..katılıyorum aynen öyle felan filan tarzındaki yazılarıda yazmayın..Bu yazı zaten bu nick altında yazılıyosa böyledir..Gerçekten de çok sinirli yazıyorum bunu..
yukarda argo varmı yokmu bilmiyorum ama..mazur göreceğinizi umuyorum..Herkese saygılar..
ALEM REZİLLİK DEĞİL, TARAFTAR GÖRECEK izmirli ve izmirli gibi bir çok düşünen adam