Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.04.2005, 21:58   #111
tarzan1965
Yeni Yiğido

tarzan1965 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tarzan1965 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

görüşecez kime ne patlıyo...
tarzan1965 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.04.2005, 22:55   #112
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
kadir20 Nickli Üyeden Alıntı
gardas tamam güzel yazdin da bizde ona, buna, suna diye birsey yok sadece BIZ var eger o sözler victory gardas söylenmisse bize de söylenmistir onun icin bu sitede ayrimcilik olmasin eger sahsi bir problem yada baska bir konu varsa özel mesaj at bi zahmet
Maalesef yukaridaki bazi kisiler sivasspor taraftarlarina yakismayacak tavir almis durumda.Sivassporlu Yigido bu sekilde olamaz ve olmamali.Burada hic hos olmayan hareket ve tavirlariyla zaten dikkat cekiyorlar.Farkinda olmadan kendi kendilerinin kötü reklamini yapiyorlar. Bilmiyorum ne zaman uyanak bu bir kac kisi.
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.04.2005, 23:27   #113
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Unnamedplayer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Unnamedplayer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tarzan1965 Nickli Üyeden Alıntı
ya görüşelim bakalım bursalılar gibi sizde sallıyosunuz bakalım maçtan sonra da böyle yapabilecekmisiniz??
Buraya cok patlatmaya gelipde patlayan cok oldu kocaeliler bursalılar karsıyakalılar vs vs kım varsa ıste sızın tanıdıgınız ama ne oldu ne oldugu acık sivas lider manisa 2. ve arada 5 puan fark var once futbolu yorumlamayı ogren kendı sıteden sonra baskalarının sıtesıne zıpla ok hadı guzelım hadı selam soyle o cengız baskanına o bıze yanlıs yaptı bızde hıc bır yanlış yaptı bizde hiç bir yanliç cevapsız kalmaz macda goruscez o zorlunun kuklası baskanınla :twisted:
Alt 24.04.2005, 02:12   #114
izmirliyigido
Gast

[quote="RüstüElmas"]
Alıntı:
yeniceri_emre Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cem_yesilova Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yeniceriler Nickli Üyeden Alıntı
orda edilen küfürleri aynen iade edicez..kafanizi yormayin..taraftarlik sanal alemde degil tribunde oluyor..burdan küfür etmeyin felan yazilari bizi baglamiyor..en kral besteler bu hafta..izleyin dinleyin..
imza...

BIZ KESINLIKLE SITEDE BÖYLE KÜFÜR TESVIKLERINE KARSIYIZ.
LÜTFEN BIRDAHA BÖYLE SEYLER YAZMAYIN, AKSI TAKDIRDE YAZDIKLARINIZ SILINECEKTIR.
Nedir bu acizlik? Bu zayıflık? Daha düne kadar ölümüne kendini Sivasspor'a adamış gibi görünen beniz güzel Sivas'ımın gencecik, pırıl pırıl gençleri bu haftadan itibaren (ki en önemli maçımızda Sivas'ı ve Sivasspor'u tüm aleme tanıtacağımız bir haftada rezil etmek için) adeta alkolizmin, küfürün ve şiddetin esiri olmuş, gözü dönmüş. Yok kardeşlerim böyle birşey yapmayın ve hatta düşünmeyin.

Ben bu konuda Rüştü kardeşimin fikirlerine katılıyorum ve sizi şiddetle KINIYORUM ve size bunu yasaklıyorum. Bir Sivas'lıya yakışır biçimde davranın ve düşünün. Yoksa sizin gibilerin yüzünden Sivas'ın adını ve Sivasspor'u karalatmanıza izin vermiyoruz. Değil siteye yazı yazmak, stada dahi gelmeyin !....

Alt 24.04.2005, 04:45   #115
Yeniceriler
Yeni Yiğido

Yeniceriler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Yeniceriler ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[quote="izmirliyigido"]
Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
orda edilen küfürleri aynen iade edicez..kafanizi yormayin..taraftarlik sanal alemde degil tribunde oluyor..burdan küfür etmeyin felan yazilari bizi baglamiyor..en kral besteler bu hafta..izleyin dinleyin..
imza...

Nedir bu acizlik? Bu zayıflık? Daha düne kadar ölümüne kendini Sivasspor'a adamış gibi görünen beniz güzel Sivas'ımın gencecik, pırıl pırıl gençleri bu haftadan itibaren (ki en önemli maçımızda Sivas'ı ve Sivasspor'u tüm aleme tanıtacağımız bir haftada rezil etmek için) adeta alkolizmin, küfürün ve şiddetin esiri olmuş, gözü dönmüş. Yok kardeşlerim böyle birşey yapmayın ve hatta düşünmeyin.

Ben bu konuda Rüştü kardeşimin fikirlerine katılıyorum ve sizi şiddetle KINIYORUM ve size bunu yasaklıyorum. Bir Sivas'lıya yakışır biçimde davranın ve düşünün. Yoksa sizin gibilerin yüzünden Sivas'ın adını ve Sivasspor'u karalatmanıza izin vermiyoruz. Değil siteye yazı yazmak, stada dahi gelmeyin !....
Burdaki mesele oldukca sapıttı..Cığrından çıktı..Herkes haddini aşmaya başladı..Bilende konuşmaya başladı,bilmeyende..

Biz bilmiyormuyuz ki takim nasil desteklenir, ne zaman rakip takim tahrik edilir..ne zaman rakip taraftar kışkırtılır..ne zaman rakibin yöneticilerine göndermeler yapılır..Neden burda bilecenlik yapılıyo..hatta bazı kendinizi bilmez ne olduğunu şaşırmışın birisi çıkmış bunları yasaklayıp, bizi stada almıyor..SEN NESİN KİMSİN boyle bi yaptırımla karşımıza dikiliyosun..Görünen o ki burda ki herkes santra düdüğüyle bunlar küfre başlıycak maç biticek hala sövüyo olacaklar diye düşünmeye başlamış..
eğer ki böyle düşünüyorsanız sivaslı olduğunuzdan utanmalısınız..saat su an sabahin 4 buçuğu..biz yarın stadda neler yapacağımızı içerde sıkıntı çıkmasın diye nasıl organize olacağımızın planlarını yapıp tam anlamıyla hazır oluyoruz..hadi beyler diyorum gidiyim eve yatıyım sabah erken kalkıcaz herkes uyusun dinç olalım hesabı..eve geliyorum..bilgisayarı açıyorum..afedersiniz ama mantıktan yoksun bi adamın yazısı bütün moralimi sıfırlıyo..yok alkolmüş yok küfürmüş yok şiddetmiş..bunlar bizde yok demiyoruz..Ama bunlar gerektiği yerde ve gerektiği şekilde mevcut bizde..her zamanda olacaktır..burası tribun kardeşim..ne sinema ne de tiyatro..sivası rezil edecekmişiz..neler geliyor aklıma ama yazmıyorum..bu memleketi adam etmek için çabalarken böyle aradan dereden bi tanesi gelip böyle diyor ya kafayı yememek elde değil.. yarın tv den görecek, bizleri duyacaksın..sivas rezil mi olacak vezir mi olacak..o zaman eğer ki rezil olursa grup adına
biz herkesten, vezir olursa sende adamlığın ve insanlığın adına(varsa biraz)bizden özür diliyeceksin..

Sivası biz burdayken ne kimse karalayabilir nede kimse rezil edebilir..
Karşısında ilk bulacağı adam bizler ve bizim gibilerdir..
Burdaki genç nesili de biz burdayken kimse karalayamaz kimse kötüleyemez..
Karşısında yine bizi bulacaktır...Ama tabi ki önce bizim senin gibilerini bulmamız lazım..Her zaman söylemişimizdir..Neden arkamızdan atıp tutanlar, gözümüz onların gözünün içine baktığı zaman söylediklerinden bir anda vazgeçer..Hiç bir zaman anlam veremedik..Biz öcümüyüz biz adammı yiyoruz..Hayır..Birbirimize bağlıyız tutkuluyuz..Herkes anlam veremediğimiz bir şekilde şu andaki pozisyonumuzu çekemiyormu kıskanıyormu bunda da kararsızız..bizi de fazla ilgilendirmiyo..biz işimize bakıyoruz..herkeste kendi işine bakmalı..Ben çıksam top oynasam olurmu hayır? Yönetici gelse bağırsa bizle? oda olmaz..Futbolcu prim dağıtmaya felan başlasın o zaman..Olmassa malzemeciyi masör mahiyetinde kullanalım..Herkes haddini bilsin edepsizlik yapmasın..Şöyle benim için gerçekten de eğlenceli geçen bir gecede şu yazılanı okumak istemezdim..harbiden moralim bozuldu..AYIPTIR..

BİZE SAYGINIZ YOKSA EMEĞE OLSUN..YETER ETMEYE BAŞLADINIZ..
STADI HARBİ HARBİ TESLİM ALDIRACAKSINIZ..GERÇEKTENDE ŞİDDETİN ALKOLÜN KÜFRÜN ETKİSİ ALTINDA KALIR GİBİ GÖZÜKÜP BU DEDİKLERİNİZİ YAPICAZ..O ZAMAN KRALMI OLACAZ??

Herkesin bir sabrı var..kimse zorlamasın..Bundan sonra da buraya benim yorumumun altına hiç bir yeniçeri kardeşim mesaj yazmasın..katılıyorum aynen öyle felan filan tarzındaki yazılarıda yazmayın..Bu yazı zaten bu nick altında yazılıyosa böyledir..Gerçekten de çok sinirli yazıyorum bunu..
yukarda argo varmı yokmu bilmiyorum ama..mazur göreceğinizi umuyorum..Herkese saygılar..

ALEM REZİLLİK DEĞİL, TARAFTAR GÖRECEK izmirli ve izmirli gibi bir çok düşünen adam
Yeniceriler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2005, 05:25   #116
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu konuda Yeniceriler'in uzerine fazla gidildigini dusunuyorum. Hakliya hakkini teslim etmek gerekir arkadaslar, Yeniceriler gordugum her macta Sivasspor'u en iyi sekilde desteklemislerdir ve inaniyorumki bugunku macta da aynini yapacaklardir. Asiriya kacmadikca, takima ceza aldirici harekette bulunmadikca yapilan butun destekleri, tezahuratlari ben de destekliyorum. Arkadaslarimizin hakkini yemeyelim ve yaptiklarindan dolayi tesekkur edelim...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2005, 10:26   #117
SWS58
Yeni Yiğido

SWS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SWS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sizi robotunuz bile kurtaramaz..muhahahhaa :lol:
SWS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2005, 12:51   #118
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi burda manisalilarin ne isi var ya burasi sivasspor taraftar sayfasi bak benden söylemesi bir kac manisali dallama geldikten sonra sitenin tadi kacti bize bölmek istiyorlar haberiniz olsun
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 18:09   #119
tarzan1965
Yeni Yiğido

tarzan1965 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 tarzan1965 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SWS58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sizi robotunuz bile kurtaramaz..muhahahhaa :lol:
size bi rabot yetiyomuş demekki
son gülen iyi gülermiş :lol: :lol: :lol:
tarzan1965 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 18:11   #120
izmirliyigido
Gast

[quote="Yeniceriler"]
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
imza...

Burdaki mesele oldukca sapıttı..Cığrından çıktı..Herkes haddini aşmaya başladı..Bilende konuşmaya başladı,bilmeyende..

Biz bilmiyormuyuz ki takim nasil desteklenir, ne zaman rakip takim tahrik edilir..ne zaman rakip taraftar kışkırtılır..ne zaman rakibin yöneticilerine göndermeler yapılır..Neden burda bilecenlik yapılıyo..hatta bazı kendinizi bilmez ne olduğunu şaşırmışın birisi çıkmış bunları yasaklayıp, bizi stada almıyor..SEN NESİN KİMSİN boyle bi yaptırımla karşımıza dikiliyosun..Görünen o ki burda ki herkes santra düdüğüyle bunlar küfre başlıycak maç biticek hala sövüyo olacaklar diye düşünmeye başlamış..
eğer ki böyle düşünüyorsanız sivaslı olduğunuzdan utanmalısınız..saat su an sabahin 4 buçuğu..biz yarın stadda neler yapacağımızı içerde sıkıntı çıkmasın diye nasıl organize olacağımızın planlarını yapıp tam anlamıyla hazır oluyoruz..hadi beyler diyorum gidiyim eve yatıyım sabah erken kalkıcaz herkes uyusun dinç olalım hesabı..eve geliyorum..bilgisayarı açıyorum..afedersiniz ama mantıktan yoksun bi adamın yazısı bütün moralimi sıfırlıyo..yok alkolmüş yok küfürmüş yok şiddetmiş..bunlar bizde yok demiyoruz..Ama bunlar gerektiği yerde ve gerektiği şekilde mevcut bizde..her zamanda olacaktır..burası tribun kardeşim..ne sinema ne de tiyatro..sivası rezil edecekmişiz..neler geliyor aklıma ama yazmıyorum..bu memleketi adam etmek için çabalarken böyle aradan dereden bi tanesi gelip böyle diyor ya kafayı yememek elde değil.. yarın tv den görecek, bizleri duyacaksın..sivas rezil mi olacak vezir mi olacak..o zaman eğer ki rezil olursa grup adına
biz herkesten, vezir olursa sende adamlığın ve insanlığın adına(varsa biraz)bizden özür diliyeceksin..

Sivası biz burdayken ne kimse karalayabilir nede kimse rezil edebilir..
Karşısında ilk bulacağı adam bizler ve bizim gibilerdir..
Burdaki genç nesili de biz burdayken kimse karalayamaz kimse kötüleyemez..
Karşısında yine bizi bulacaktır...Ama tabi ki önce bizim senin gibilerini bulmamız lazım..Her zaman söylemişimizdir..Neden arkamızdan atıp tutanlar, gözümüz onların gözünün içine baktığı zaman söylediklerinden bir anda vazgeçer..Hiç bir zaman anlam veremedik..Biz öcümüyüz biz adammı yiyoruz..Hayır..Birbirimize bağlıyız tutkuluyuz..Herkes anlam veremediğimiz bir şekilde şu andaki pozisyonumuzu çekemiyormu kıskanıyormu bunda da kararsızız..bizi de fazla ilgilendirmiyo..biz işimize bakıyoruz..herkeste kendi işine bakmalı..Ben çıksam top oynasam olurmu hayır? Yönetici gelse bağırsa bizle? oda olmaz..Futbolcu prim dağıtmaya felan başlasın o zaman..Olmassa malzemeciyi masör mahiyetinde kullanalım..Herkes haddini bilsin edepsizlik yapmasın..Şöyle benim için gerçekten de eğlenceli geçen bir gecede şu yazılanı okumak istemezdim..harbiden moralim bozuldu..AYIPTIR..

BİZE SAYGINIZ YOKSA EMEĞE OLSUN..YETER ETMEYE BAŞLADINIZ..
STADI HARBİ HARBİ TESLİM ALDIRACAKSINIZ..GERÇEKTENDE ŞİDDETİN ALKOLÜN KÜFRÜN ETKİSİ ALTINDA KALIR GİBİ GÖZÜKÜP BU DEDİKLERİNİZİ YAPICAZ..O ZAMAN KRALMI OLACAZ??

Herkesin bir sabrı var..kimse zorlamasın..Bundan sonra da buraya benim yorumumun altına hiç bir yeniçeri kardeşim mesaj yazmasın..katılıyorum aynen öyle felan filan tarzındaki yazılarıda yazmayın..Bu yazı zaten bu nick altında yazılıyosa böyledir..Gerçekten de çok sinirli yazıyorum bunu..
yukarda argo varmı yokmu bilmiyorum ama..mazur göreceğinizi umuyorum..Herkese saygılar..

ALEM REZİLLİK DEĞİL, TARAFTAR GÖRECEK izmirli ve izmirli gibi bir çok düşünen adam
BEN SANA SADECE ŞUNU DİYECEĞİM:

-"BENİM SİVAS'IMIN GENÇ'İ DELİKANLIDIR. HEMDE SAYGI SINIRLARINI BİLECEK KADAR. KARDEŞİM BEN SANA BİRŞEY DEMEMİŞİM Kİ BU KADAR CELALLENİYORSUN. CEVABINI ANCAK ŞİMDİ GÖRDÜM. VE YAZMAK GEREGİNİ DUYDUM.

ŞİDDETTEN, KÜFÜRDEN KİMSEYE FAYDA GELMEZ. ZATEN BİR KERE MİMLENMİŞİZ. ADIMIZI TEMİZLEYİNCEYE KADAR BİZ DIŞARILARDA (GURBETTE VE YURTİÇİNDE) NELER ÇEKİYORUZ BİLİYOR MUSUN? BURADAN (İZMİR'DEN) VE MANİSA'DAN MAÇA GELECEK OLANLAR ADAM YAKILAN YERE GİDİYORUZ, BİZİ YAKARLAR MI DÖVERLER Mİ, SÖVERLER Mİ? DİYE YOLA ÇIKTILAR.. BUNU DA BİLİYOR MUSUN?... BENİM ONLARA CEVABIM İSE "SİZ MİSAFİREHÜRMETİN NE OLDUĞUN U BİLEN İL'E GİDİYORSUNUZ. GİDİN NASIL AĞIRLANIRMIŞSINIZ GÖRÜN, GELİNCE KONUŞALIM" DEDİM.

HAA, SİZDE KALKIP MAÇ ÖNCESİ KÜFÜR, ŞİDDET VS.DEN BAHSEDİNCE SİZİN GİBİ PIRIL PIRIL GENÇLER YAKIŞMAYACAĞINI BELİRTMEK İÇİN YAZDIM. AMA BAKIYORUM SİZ KENDİNİZE YAKIŞTIRIYORSUNUZ, YOLUNUZ SELAMET OLSUN.

TAMAM MAÇTADA GÖRDÜK, GAYET CENTİLMENCE GEÇTİ VE AGRESİF BİR HAREKET OLMADI. HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

BU ARADA BEN MANİSA'DA Kİ VE İZMİR'DE Kİ MAÇTA SİZİN (YENİÇERİLER) GRUBUNUZDAN BİRKAÇ ARKADAŞLA TANIŞTIM. (Hatırladığım ForzaSivas vardı onunla bayağı samimi olduk, hatta Sivas'a gelince de o kardeşimle buluşacağız), NİYETİM SİZİ KÖTÜLEMEK DEĞİL. AMA BUNU İNŞALLAH SİZLERE SİVAS'A GELDİĞİMDE ÇAYINIZI İÇMEYE GELİNCE ANLATACAĞIM.

CANIM KARDEŞİM BU KADAR HİDDETLENME...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil