Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 25.02.2007, 18:31   #111
kocero.58
Yeni Yiğido

kocero.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kocero.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Arkadaşlar tribünlerde çok az boş yer vardı oda kale arkasındaydı ama yine yenildik şu konyayı bi yenemiyoruz ama şunu anladım servetle balili haricinde bu takımda top oynuyan yok kardeşim
Alt 25.02.2007, 18:32   #112
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

helal sivas gururumuzsun böyle devam et
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.02.2007, 18:48   #113
kocero.58
Yeni Yiğido

kocero.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kocero.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ilk yarı 1 2ikinci yarı 2 oynanan bi idda ne kadar para verio aklınız gider adamlar bencede idda oynuyor olabilir
Alt 25.02.2007, 18:55   #114
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

herşey ne güzel devam ederken bu sebepsiz yenilgileri anlamak mümkün değil gol pozisyonuna giriyoruz gol atamıyoruz bu kadar saçma yenilgiler alırsak ki sahamızda böyle yaparsak değil uefa kümede zor kalırız
bari fenerbahçe antalya yı yensede bize bi güzellik yapsa
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 25.02.2007, 19:36   #115
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....
kardeş kafan iyi galiba?ben 90 dk. kendimi yırtıp,boğazımı patlatıyorum,o soğukta stata doluyor bende nediyim,vayyyy bülent helal olsun olur böler yenilgiler devam et kardeş mi diyim?ayrıca banada dönek deme hakkın yok,laflarını tartıp konuş istyersen,kahpeliği sevmemvede deilim de zaten?ben sadece yorumumu söledim?3 maç daha bekleyelim diyorum ben yenilsin inşallah falan demedim?3 maç daha hakkı var diyorum bülentin,eğer kaybederse gider,kazanırsa kalır?türkiyede böle bu işler????
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 25.02.2007, 19:47   #116
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler az kaldı 3 maç daha kaybettik mi bülent yolcu??dayanın beyler dayanın?????????????
VALLA BANLANICAGIMI BILMESEM KUFUR EDICEM SEN DAHA 2 HAFTA ONCESINE KADAR BULENT HOCA YI YERE GORE SIGDRAMIYODUN 2 MACTA NOLDU HAYIRDIR YOKSA ONLARI YAZAN SEN DEGILDINDE KARDESIN FALANMIYDI NE OLDU DA 2 MACTA DÖNDUN 2 MAC DAHA KAYBEDELIM SEN ARTIK SIVASSPORLUYUMDA DEMESSIN YAZIYORUM BURAYA
Alt 25.02.2007, 19:53   #117
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
VALLA BANLANICAGIMI BILMESEM KUFUR EDICEM SEN DAHA 2 HAFTA ONCESINE KADAR BULENT HOCA YI YERE GORE SIGDRAMIYODUN 2 MACTA NOLDU HAYIRDIR YOKSA ONLARI YAZAN SEN DEGILDINDE KARDESIN FALANMIYDI NE OLDU DA 2 MACTA DÖNDUN 2 MAC DAHA KAYBEDELIM SEN ARTIK SIVASSPORLUYUMDA DEMESSIN YAZIYORUM BURAYA
kardeş bana küfür edemezsin adam ol?doru dediğin ben bülent hocayı beğeniyodum ama takım şuanda oyun oynamıyor ve bunun sorumlusu ziya doğan mı?tabiki bülent hocaya soracam?sana bişey diyim?türkiyede 3 maç kaybedersen gidersin burda böle kardeş?kazanamıyosan kaybetmiyeceksin beraberliğe oynuyacaksın?

TAMAM LAFLARIMI GERİ ALIYORUM BRAVO BÜLENT HOCA BRAVOOOO????LİGDEN DÜŞSEKDE SENİNLEYİZ???????????????????? ????????BRAVOOOOOOOOOO???????? ?????????????????????????????? ?????????*
Alt 25.02.2007, 19:55   #118
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

ne uefa ya gideriz nede kume duşeriz ilk 10 da ligi bitiririz
Alt 25.02.2007, 19:57   #119
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş kafan iyi galiba?ben 90 dk. kendimi yırtıp,boğazımı patlatıyorum,o soğukta stata doluyor bende nediyim,vayyyy bülent helal olsun olur böler yenilgiler devam et kardeş mi diyim?ayrıca banada dönek deme hakkın yok,laflarını tartıp konuş istyersen,kahpeliği sevmemvede deilim de zaten?ben sadece yorumumu söledim?3 maç daha bekleyelim diyorum ben yenilsin inşallah falan demedim?3 maç daha hakkı var diyorum bülentin,eğer kaybederse gider,kazanırsa kalır?türkiyede böle bu işler????
[B]Benimle saygılı bir şekilde muhatap olacaksın.Sen benim akranım değilsin.
Benimle aynı görüşü paylaşan başka arkadaşlarda görüşümü desteklemektedir.Yaptığına lugatta başka kelime bulamadım.Her zaman Sivasspora destek inancı içinde olmak zorundasınız.Sitemlerinizi,ele ştirilerinizi saygı çerçevesinde ve önceki ifadelerinizle tezat oluşturacak şekilde vermemelisiniz.Bu durum zaten tek benim dikkatimi çekmemiş...Sivassporun iyiliğini isteyebilirsiniz ama ilk önce kendinize dikkat edin...
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 25.02.2007, 20:04   #120
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

Standart -->: --->: -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[B]Benimle saygılı bir şekilde muhatap olacaksın.Sen benim akranım değilsin.
Benimle aynı görüşü paylaşan başka arkadaşlarda görüşümü desteklemektedir.Yaptığına lugatta başka kelime bulamadım.Her zaman Sivasspora destek inancı içinde olmak zorundasınız.Sitemlerinizi,ele ştirilerinizi saygı çerçevesinde ve önceki ifadelerinizle tezat oluşturacak şekilde vermemelisiniz.Bu durum zaten tek benim dikkatimi çekmemiş...Sivassporun iyiliğini isteyebilirsiniz ama ilk önce kendinize dikkat edin...
sen bülent uygunun akrabası olmalısın?seninle fikirlerimiz uyşmaya bilir?ayrıca ilk benimle muhattap olan sensin ben deilim?ama yinede sizi kırdıysam kusra bakmayın derim?
ben her zaman en iyi sivasspor taraftarıyım?ben her zaman takımımın yanındayım?ama bizede hak verin?bağırıyoruz,statı dolduruyoruz daha ne yapalım?siz şehir dışındasınız galiba mesela fikirleriniz sunun şöle yapın diyin öle yapalım?daha ne yapalım???
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil