--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
siz beni hala anlamadınız ve anlayamayacaksınız çağlarcada hep tutturmuş yıl 19 mayıs 1919 u diyorsunuz ve eskimiş sözlerle beni övüyor övünüyorsunuz mustafa kemali anlamak bu değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil bırakın o altın yaprağı artık bırakın anılarla rahat etsin şehitler siz bana neler yaptınız ondan haber verin hakında gelebildinizmi yokluğun sefaletin mustafa kemali anlamakyerinde saymak değil.bana buluşlar getirin bir daha uygar uluslara eşit yeni buluşlardan kuru söz değil iş istiyorumsizden anladınızmı uzaya türk adını atatürk kapsülüyle yazdınızmı mustafa kemali anlamak avunmak değil.mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda hala oturmuş 10 kasımlarda bana ağlıyorsunuzuyanın artık diyorum uanınuluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların mustafa kemali anlamak göz boyamak değil beni seviyor ve anlıyorsanız ve eğer anlıyorsanız labaratuvarlarda sabahlayın kahvelerde değil bilim ağartsın saçlarınızı kitaplar ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar demokrasiyi getirmiştim size özgürlüğü görüyorum ki hala aynı yerdesinizhiç ilerlememiş birbirinize düşmüşsünüz halka eğilmek dururken hani köylerde ışık hani bolluk hani kaygısız gülen? mustafa kemali anlamak işitmek değil arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla bilime sanata varılmazrezil dalkavuklarla bu vatanbu canım vatan sizden çalışmak ister paydos övünmeye paydos avunmaya yeter yeter aldatmak değil mustafa kemal ülküsü sadece söz değil hadi arkadaşlar bi anket yapın ulu önderimiz bu mektubu kime göndermiş ilkin kim okumuş kazananlara kızılırmak üniversitesinde yat verileceği gibi başka ödüllerin önü arkası gelmiyecek
|