07.04.2007, 21:33
|
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı
olay murat hasan ahmet mehmet olayı değil.olay her ne gerekçe olursa olsun kufuru savunma olayı gardaşım.burda murat gardaşımıda başkasınıda tanımam ben.belkı maçtan çıktı o sınırle yazdı yada o an için yanlış dusundu her neyse.burda suçlama murat gardaşımıza olması diye bir durum yok.genel manada kufure karşı bir tepkı var ordada murat o denlı bır yazı yazmış tabı bu raporda gelınce biraz tepki çekti.
ayrıca kimse kimsenin sivasporu ne kadar sevdiğini ne kadar değer verdiğini tartışamaz.çünkü sivasspor belli kişilerin elinde değil.herkese hitap ediyor ve herkesin sevgisinin blinmesini ölçen bir araçta bulunamadı sanırım.
neyse bu kulağımıza kupe olur bundan sonrada bu denlı olaylar olmaz inşallah.görüldüğü gibi herkes stadı yıkar ceza almaz bizimde 40 yılın başında bir olayımız olur satır satır yazılıp onumuze koyulur...
|
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
|
|
|