08.04.2007, 11:11
|
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!
|
Kardeşim inanki ben ve arkadaşlarım küfürün karşısındayız...İnan diğer maçlarda küfür olayı bu maçtaki kadar olmamıştı.Ama söylemeye bile iğrendiğim bu olay gerçekleşti...Bu tezahürata hiçbir Sivaslı lakayt kalamazdı.Ben ve arkadaşlarım yine sağduyulu davrandık ve olayların dahada büyümesini önledik.Özelliklede o tribünde çok eleştirilen arkadaşımız Dernek_Murat polise ve güvenlik güçlerine bu konuda çok yardımcı oldu...
SAYGILARIMLA...
|
|
|