--->: SENEYE HEDEFİMİZ UEFA....
Uefa'yi düsünmesi çok güzel. Simdiden transferi ele almak lazim. Fakat bizim takim, aslinda yeterli idi bu sene için, sadece bir mevki eksikti oda bir 10 numara. Yani söyle bir Denizli'de oynayan Yusuf, Sivasspor'da olsa idi, bence bu sene uefa'yi garantilemisik. Maçlatin çogunda defanstan ileriye atilan toplarlan gol bulmaya gidiyor. Yani hersey Balili'nin hizli kosmasi ve çabuklugu ve Mehmet Yildiz'in toplu iyi saklamai ve iyi pas vermesi sayesinde gol buluyoruz yoksa onlari unutturacak Yusuf veya baska bir 10 numaramiz olsa idi ben iddaa ediyorum kayserispor'dan daha çok konusulurduk. Ve Servet çok önemli bir kayip olacak gelecek sene için. Bence bir güçlü yapili, ucuz ve tecrübeli bir siyahi futbolcu iyi gider, Song türünden.
Insallah gelecek sene Uefa'yi hatta sampiyonlar ligini kovalayacak bir takim olur. Yukarida diger takimlar kapisirken biz neden aradan siyrilip sampiyonlar ligini zorlamiyalim. Bence gelecek sene hedef bir inkicilk olmaliki Uefa hedefemiz daha gerçakci olsun veya bir Türkiye kupasi. Gerçi Türkiye kupasi bizi ligdeki hedeflerden uzaklastira bilir, K.Erciyes gibi.
Insallah Allah bize bir gün Avrupa'yi nasip eder. Ve bir Fransiz takima düser, o zaman en büyük amigo ben olurum.
|