Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 25.03.2007, 15:56   #91
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

BİRLEŞENLER BÖLÜNÜR, BİRLİK İÇİNDE OLANLAR BÖLÜNÜR....
BİZ HİÇBİR ZAMAN BİRLİK İÇİNDE OLMADIK, OLAMIYORUZ DA....
Alt 25.03.2007, 16:58   #92
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Arkadaşlar ben'de koyu bir galatasaray taraftarı idim hatta ve hatta sivasspor lige çıktığı zaman ben hala galatasaraylıyım diyordum ve ne zamana kadar galatasaray sivasspor maçına gittiğimde ve oradaki sivaslıların sivas sevdasını gördüğümde o inanmışlıklarını gördüğümde inan ben kendimden utandım bence istanbulda ankara izmirde antalyada berlinde amsterdamda yaşayan sivaslıları 2. 3. takımlarını tutsunlar eğer bizler gerçek sivasspoırluyuz dersek o inanmışlığımı gerçekten gösterebilirsek eğer onlarda bu sevdada bu davada ciddi olduklarımızı anlarlarsa onlarında 1. takımı sivasspor olacaktır bence bu tartışmalara bir son vermek lazım yoksa çok ağır incitici sözler kullanılmaya başlanmış aklın ve mantığın yolu birdir.. ve bizler kendi davamızda samimi olalım ve kimseyi rencide etmeyelim herkez kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum butun sivaslılar bu davada var olacaklardır sivas'ın sivassporun şerefsi ve namusu butun sivaslılarındır her bir sivaslı akrabadır her bir sivaslı gardaştır gardaş gardaşa hakaret etmesin bu çok ama çok üzücü birlik olmak için çalışalım karşımızdakini kazanmaya çalışalım onları kaybetleye değil kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun sevgi ve saygılarınla
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 25.03.2007, 17:03   #93
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

SİVASSPOR İÇİN HER ZAMAN HER YERDE BİRLİK OLUP BÖLÜNMEMELİYİZ
SİVASSPOR BÖLÜNMEZ
TARAFTAR BÖLÜNMEZ!!!
PRoFeSSioNaL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2007, 18:18   #94
musti34
Yiğido

musti34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 musti34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasımıza gönül verelim yürekten .hep birlikte güç olalım
musti34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2007, 20:41   #95
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivaslı hemşehrilerim.Sizlere birşey sormak istiyorum.Biz Sivasspor başarısız olduğu için mi yıllardır,Sivassporumuzu tutmadık.Yoksa uzak olduğumuz için mi? Geçmişe dönersek yanılırız? İleriye bakmamız gerek.Şu anda SİVASSPOR 1.ligde ve tam destek olmak gerek.Başka Sivas yok ve giden ne yazıkki zor dönüyor.Herkesin gönlünde bir takım yatar.Başka bir takımı tutmak ta bence vatan hainliği değil.Fakaaaat eğer ilimizin kalkınmasını istiyorsak,özellikle Sivas'taki hemşehrilerimiz mutlaka destek olmalı.Yoksa çok ama çok yazık.İlimizin tanıtımını çok iyi yapmalıyız.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2007, 11:08   #96
mermer yusuf
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mermer yusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hakan abi az kaldı.delikanlı varsa fb forması gs forması veya bjk forması giysin bundan sonra.

sende hatalısın bu konularda fb atkısı salladığını biliyorum senin.
bende bjk forması giymiştim bende hatalıyım.ve diğerleri.....

bir insan 2 takım tutabilir.kimse karışamaz.ama tuttuğu takımların formasını giyecek şekilde olmalı.sivassa sivas fb ise fb.maça göre hareket etmeliler.

hakan abi tepki almıştı,bende tepki almıştım.sivasta yaşayanları gördük.fb atkısı salladılar.şimdi biz istanbuldaki yiğidolar olarak üstteyiz.ve şimdi kalben diyoruz MAÇLARDA VARSA DELİKANLI BİRİ GİYSİN BAŞKA TAKIM FORMASI.

benimde çıkışım muhteşem olacak.bunuda söyleyeyim.düşmanlıksa düşmanlık.kardeşlikse kardeşlik.büyüğümüz diyerek saygımızı 2 sene gösterdik.olmadı.

EN İYİ TARAFTAR İSTANBULDAKİ SİVASLILARDIR.GEREKİRSE TAKIMIMIZI İSTANBULA TAŞITTIRIRIZ.KİMSE BİZE BAŞKA TAKIM TUTUYORSUN MUHABBETİ YAPMASIN.SİVAS 4 EYLÜLÜ GÖRDÜK SARI LACİVERT OLDU.

hakan abi çok haklı.
mermer yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2007, 11:11   #97
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor taraftarı bölünmez her zaman heryerde...
Kendilerine birlik çıkıp desteklerler...
Alt 12.05.2007, 11:27   #98
hancer58
Acemi Yiğido

hancer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hancer58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

birilerinin iki takımı desteklemesı sorun degıl tek sorun o ıkı takımı destekleyen arkadasların destekledıgı dıger takımla sıvasımız oynadıgında o dıger takımın kazanmasını ıstemesı ardındanda donup ben sivassporluyum demesı bıze koyan. en basit örnek bjk macı. bu sitede delıkanlılık yapanlar, benden koyu sivas taraftarı yok diyenler, sivas için canımızı veririz diyenler bjk hakkımızı gasp ettiğinde neden sevndiler bahaneleri fener sampıyon olmasınmıs. ya bize ne fenerden bjkden gsden onlar bırbırını yesın bırakın biz sivasımıza bakalım. birlik ola meselesine gelincede az olup öz olmak çok olup ..k olmaktan iyidir. çünkü ben eminimki sahte sivassporlular içimizden temizlenmedikçe birlikte olsak bi işe yaramaz. kaleyi içten yıkmak her zaman daha kolaydır.
hancer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2007, 11:29   #99
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
bolunmek bızlere yakısmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz; )
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2007, 11:36   #100
mermer yusuf
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mermer yusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BİZE KOYANDA 4 EYLÜLDE FB ATKISI SALLANMASI.

AYRICA HERKEZ UYARMIŞ.BENDE SÖYLEYEYİM.POLEMİK YARATILSIN DİYE AÇILMADI KONU.

SİVASTAKİLERDE TOPARLASIN KENDİNİ.İSTANBULDAKİLERE SİVASSPORLU DEĞİLSİNİZ DEMESİNLER.4 EYLÜLDE FENER ŞOV YAPILMASINA İZİN VERİLDİKTEN SONRA.

HERKEZE BİR ŞEY KOYAR.ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRA YAŞANMASIN AÇISINDANDIR.POLEMİK DIŞI ÖRNEK ALINMALI VE BİRDAHA TEKRARLANMAMALI.AMA SÖYLENMESİ GEREKENDE SÖYLENMELİ.İSTANBULDA BUNDAN SONRA KIRMIZI BEYAZ ŞOV VAR.SİVASI BİLEMEYİZ.HERKEZ KENDİNİ SİLKELESİN.BİRDE 50-60 KİŞİYLE MAÇLARDAYIM BUNDAN SONRA.GİYEN VARSA GİYSİN BAKALIM.BEN ŞAHSEN KARŞIYIM ARTIK.

KONUŞMAK HAKKIMIZ.3 AY BURDA SİVASSPOR DÜŞMANI OLDUK SÖZLE.AMA HERŞEY ORTADA.BUNDAN SONRA DİKKAT EDİLMELİ.

GENEL OLARAK....
mermer yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil