Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ŞAMPIYONU BELİRLEDİ
Alt 14.05.2007, 21:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'a gelen Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a attığı son dakika golü ile çifte mutluluk yaşadı.

Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Gürhan, attığı gol ile takımının şampiyonluğa ulaşması nedeni ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Sivasspor'a gelen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a 90+3'te attığı golle şampiyonun ismini belirledi. Galatasaray'ın kazanması, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması durumunda şampiyonluk düğümü son 2 haftada çözülecekti. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini, ancak geçen hafta içerisinde yeniden 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Gürhan, "Attığım golün bu kadar güzel ve anlamlı olması beni daha da gururlandırdı. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'ye döneceğim. Forma şansı bulabilmek için elimden geleni yapacağım. Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdim ve daha çok tecrübe kazandım. Aynı hafta içerisinde iki mutluluğu birden yaşadığım için seviniyorum" dedi.

Bu arada yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Servet Çetin'in, yeni takımına karşı ortaya koyduğu mücadele taraflı, tarafsız tüm spor camiasının takdirini kazandı. Maç sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin Servet'e özel olarak teşekkür ettikleri öğrenildi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ
Alt 14.05.2007, 22:26   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

ben katılmıyorum,zaten fenerbahçe geçen haftadan beri şampiyonluğunu ilan etmişti.gürhan fenere tekrar gidecekmiş bir gürhan gider bir gürhan gelir.yolun açık olsun kardeş ama şunu unutma fenerbahçede kadroya giremezsin ama yinede byss sana.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2007, 22:44   #3
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse -->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben katılmıyorum,zaten fenerbahçe geçen haftadan beri şampiyonluğunu ilan etmişti.gürhan fenere tekrar gidecekmiş bir gürhan gider bir gürhan gelir.yolun açık olsun kardeş ama şunu unutma fenerbahçede kadroya giremezsin ama yinede byss sana.
YA ARKADAŞIM SEN NEKADAR SABIRSIZ Bİ İNSANSIN KUSURA BAKMA AMA SEN BURAYA MİLLETİ SİNİR ETMEYE GİRİYOSUN HAZ DUYUYOSUN BUNDAN ADAMIN TAKIMI TABİKİ GİDECEK BENCE SİVASTADA MÜTHİŞ OYNADI
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2007, 22:49   #4
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ZALIM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA ARKADAŞIM SEN NEKADAR SABIRSIZ Bİ İNSANSIN KUSURA BAKMA AMA SEN BURAYA MİLLETİ SİNİR ETMEYE GİRİYOSUN HAZ DUYUYOSUN BUNDAN ADAMIN TAKIMI TABİKİ GİDECEK BENCE SİVASTADA MÜTHİŞ OYNADI
gürhanın müthiş oynamadığını söleyen ve fenerbahçenin 2. yarı başladığı zaman şampiyonluğunu garantilemediğini düşünen insanlar ger zkalıdır.ben gürhanın çok kaliteli olduğunu düşünüyorum ve sivassporda kalması gerektiğini düşünüyorum.
--->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ
Alt 15.05.2007, 12:07   #5
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

İsterdimki Gürhan'ın uzub yıllar Sivasspor'a hizmet etmesini ama ne yazıkki sezon sonu takımımızdan ayrılıyor. Gürhan'a yeni sezonda başarılar diliyoruz.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2007, 13:22   #6
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Emeği için çok teşekkür ederim.Keşke uzun yıllar Sivasspor'da kalsaydın.Hele Galatasrsy'a attığın o gol yokmu,bizi hayata bağladı.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2007, 13:45   #7
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kal bizle gürhan.. tekrar fenere gidip kendine yazık etme.. korkarım ki bi can arat'da sen olursun.. hazır seni seven bi şehir bulmuşken bizimle kalıp keyfini çıkar bunun.
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2007, 14:54   #8
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

gürhan kall bizde kendine yazık etme..........2. can arat olmaaaaaaaaaaaaaa...
Alt 15.05.2007, 15:14   #9
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

öncelikle tebrik ediyorum seni...
gerçekten sivasa geldin kendini ispatladın...
ilk manisa maçında izlemiştim seni çok zayıf diye düşünmüştüm ama yanılttın beni...
bence f b ii bi hoca ile çalışırsa mutlaka kadroda yer bulursun...
umarım gürhan gidince can geri bize döner...
Alt 15.05.2007, 15:26   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

sevgili Gürhan sivasspora yapmış olduğun hizmetten dolayı seni yürekten kutlarım sivassporda oynadığın bütün maclarda çok iyi performans gösterdin umarım gittiğin takımdada şans bulursun bahtın açık şansın bol olsun
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil