--->: TFF'den açıklama
Futbol federasyonu=Bir yanında başkanı trabzonlu,diğer tarafta kulübün başkanı hükümetin adamı,başka bir unsur haluk ulusoy ile hükümetin kavgası,yaman bir çelişki,bu konu o kadar magazinleştiki,gözüken ise;Aynı siyasi sahnede olduğu gibi,bir yazarı mahkum ederek hükümetten''Bak elebaşını idam ettim bana bir ihale daha ver'' diyen medya patronu konumuna getiriliyor.Yani federasyon başkanı,arada SİVASSPOR'un haklarını yiyerek,trabzonspor başkanı aracılığı ile hükümete barış çubugu uzatacak gibi.
Futbol her zaman,dilimde tüy biter gibi söylediğim bir temaşa oyunu olduğu halde şer odakları,bitmez tükenmez ihtirasları ile çıkar meselesi konumuna getiriyorlar.
Burda asıl ders çıkarmamız gereken konu şudur.Siyasi ve çıkar meselesi konumuna getirilen bu ve benzeri konuları ki önümüzdeki süreçlerde yine karşımıza çıkacak,ülke genelinde birlik ve beraberliğimiz ile örgütlü bir şekilde durmamız gerekmektedir.
Söylediğim öngörünün benim hemşerilerim arasınnda zor olduğunu bilerek ve düşünerek yine tekrarlıyorum,Hiçbir siyasi,etnik,görüş ayırtmaksızın birlikte hareket etmek,bu ve benzeri konularda daha fazla ses getiririz ve (haklı olduğumuz)çıkarlarımız konusunda,sonuca gidebiliriz.