Tahkimden iyi haber diyince bende sandımki macın sonucu bizim lehimize verdi sandım fakat ne gezer 250 bin ytlyi 50 bin ytl indirmişler biz bu taktiklerin alasını biliyoruz önce yüksek tutup sonra indirim yapıyorlar işin garip tarafı bu para cezası neye göre verildi bir türlü cözemedim çözen varsa bizide aydınlatsın şimdi trabzonsporun eline yeni bir koz gecti hakeme ve saha gözlemcilerine istededikleri gibi ifade vermeye zorladılar kim bilir nuri karabayrak ne kadar rüşfet verdide bu raporların haricinde başka bir raporla birden bire tam tersi ifadeler ortaya cıktı neymiş oyunu devam ettirirsem sivsasporlu futbolculardan sahaya girip futblcuları dövenelere neden el kaldırdınızdiye 5-6 tanesine kırmızı kart göstermem lazımdı diyesiymiş inanmıyorumya işin doğrusu SİVASSPORDA trabzonsporda madur oldu saha eylemleri yüzünden ama neden bizden 6 futbolcumuz disiplin kuruluna verildi 50 bin ytl para cezası+ masörümüze 2 mac ceza verildi onu anlayamadım seyirci sahaya girerek macı katletti tamamda bizmi sahaya girinde bizi tokatlayın dedik son dakkika içinde o duran toptan gol olmayacağını kim garanti ederdi ne malum berabere bitmeyeceği TRABZONUN esas yapacağı bütün kamuoyundan özür dileyerek bu işin asıl sebebi bizim futbolcumuz olan AYMANDIR bizde onun yaptığını onylamıyoruz bu futbolcumuzu süresiz kadro dışı bırakıyoruz deme cesaretinde bulunamadılar