07.09.2007, 08:18
|
|
|
YASAKLI ÜYE
17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0  
|
UluSoY dan DobRa dObRa..!!
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli maç için bulunduğu Malta’da Turkcell Süper Lig’in yayın hakları konusundaki tartışmalara son noktayı koydu. Federasyon olarak doğru kararı verdiklerini belirten Ulusoy, “Digiturk Türk futboluna büyük hizmetler vermiş, paralar aktarmış, ayakta tutmuştur. Tüm kanalların birer birer kaçtığı, ihaleye bile girmediği zamanlarda ben vardım. Kaosları ben çözdüm. Benden sonrakiler rahat edecek” dedi.
HİZMET ÇOK BÜYÜK
BAZI çevrelerin yeni bir kaos ortamı yaratmak istediğini dile getiren Ulusoy, “Buna izin vermem. Digiturk’ün büyük hizmetleri olmuştur. Sadece Digiturk değil, Çukurova Grubu’nun Sayın Mehmet Emin Karamehmet başkanlığında katkıları halen devam ediyor. Naklen yayın sözleşmesini benden önceki yönetim iki yıl uzatmış. Yönetimlerde devamlılık esastır. Ben de yakışanı yaparak, ‘2010’a kadar devam’ dedim. Her zaman bu kararın arkasındaydız” ifadelerini kullandı.
TAHKİM Kurulu’nun Trabzonspor-Sivasspor maçı konusunda vereceği kararın doğruluğuna inancının tam olduğunu vurgulayan ve “Kurul üyelerinin hepsi namuslu, şerefli insanlar. Karar ne olursa olsun üzülmem” diyen Ulusoy, “Bülent Demirlek neden dinlenmedi?” sorusuna ise “Gerekli görülmedi. Çünkü onunla bire bir konuşan gözlemci ve temsilcileri dinledik” cevabını verdi.
ADAMLIĞIMI BIRAKMAM
ULUSOY, “Nuri Albayrak’ın tehditvari sözlerine kırıldınız mı? sorusu üzerine de “Üzülmediğimi söylesem yalan olur. Ama bizde kırgınlık uzun sürmez. Yine de böyle açıklamalar yapmasaydı iyi olurdu. Ayrıca şunu belirteyim; futbol ailesinin içinden gelecek hiçbir tehdide pabuç bırakmam. Kimse kimseyi tehdit etmemeli. Koltuğumu bırakırım, adamlığımı bırakmam. Adam gibi geldim, adam gibi de giderim” dedi.
,
|
|
|