iyi dileklerin için çok teşekkür ederim gardaş aramıza hoş geldin eğer sivaSSpor şampiyon olursa bu ANADOLUNUN şampiyonluğu olacaktır kupa ANADOLUNUN olacaktır...
sana hayatında başarılar dilerim zaten komşuyuz sivas-erzincan
Hosgeldın
yanlız ben sunu anlamadım sivassporu sadece sıvaslılarmı tutuck beşiktası sadece besıktasta oturanlarmı tutuor ne bılım kadıkoydekıler sadece fblımı
hem oyleyse neden ıstanbul beledıyenın 15 mılyon taraftarı yok :(
Merhaba kardeş hoşgeldin. Erzincanspor ve Beşiktaş olmaz. Bu mantıkla BeJEkE ve FebE de olur, belki gESe de. Hem de hemen hemen her sene şamipiyon olur takımın. Anadolu'yu bu saçmalıktan arındırmalıyız. Unutmaki Sivasspor'umuzda bir zamanlar...
babacan zaten manevi olarak desteğim sivassporla olabilirde neden olmasın bu sene şampiyon olursanız söz veriyorum hem sivas forması orjinal satın alıcam hemde istanbuldaki sivas spor maçlarına gelicem
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim gardaş aramıza hoş geldin eğer sivaSSpor şampiyon olursa bu ANADOLUNUN şampiyonluğu olacaktır kupa ANADOLUNUN olacaktır...
sana hayatında başarılar dilerim zaten komşuyuz sivas-erzincan
sağol dostum güzel dileklerin için ayrıca es-es ide destekliyordum süperlig e çıksın diye şuanda onların bkş grubundayım
Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir platformu kurmanızdan dolayı emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
öncelikle beşiktaş taraftarı olan istanbulda doğmuş ve hayatını istanbul da sürdüren bir erzincanlı olarak hep gönlüm beşiktaş ve erzincan spordan yanaydı fakat sivassporun başarısı benide gururlandırdı zor şartlarda bir anadolu takımının peşinde dört büyükleri sürüklemesi gerçekten çok güzel bir duygu ben manevi olarak sivas spor taraftarı olarak hissediyorum kendimi ve inanın artık sıkıcı olan süperlig in hali bu halde gerçekten keyif verici umarım başarı devam eder uefa şampiyonlar liginede katılırsınız ve en önemlisi lig şampiyonu olursunuz...
bu arada bizde ünigençlik olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz...