Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 27.01.2008, 20:56   #1
alisinan aslan
Acemi Yiğido

alisinan aslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 alisinan aslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

arkadaşlar sezonun en kötü maçını çıkardık.sahanın azizliğide bizi etkiledi.ya bu kadar şanssız gollerde yenmez ki.neyse o formayı üstüne geçiren herkesin canı sağolsun.bülent hocayıda her seferinde hayranlıkla dinliyorum.ya bu adam sivasspor için bir velinimet sivassporu onsuz düşünmüyorum.bu gün olmasa bile yarın bizi bir başarıya ulaştırır.
alisinan aslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alisinan aslan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2008, 21:01   #2
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

başka bişey demiyorum ya bülent hocanın dediği tek şeye katılıyorum taraftar olamamışsınız.sizi yenen takımı nasıl tebrik edersiniz ya böle şeymi olur okey mi oynuyoz tavlamı arkadaşlar allah belasını versin fenerin demedikten sonra çooook beklersiniz şampiyonluk.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 21:04   #3
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başka bişey demiyorum ya bülent hocanın dediği tek şeye katılıyorum taraftar olamamışsınız.sizi yenen takımı nasıl tebrik edersiniz ya böle şeymi olur okey mi oynuyoz tavlamı arkadaşlar allah belasını versin fenerin demedikten sonra çooook beklersiniz şampiyonluk.
ya kardeşim milleti suclayıp durma zaten herkezin canı sıkkın???
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda puar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2008, 21:08   #4
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardeşim milleti suclayıp durma zaten herkezin canı sıkkın???
BEN KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM YAHU NEDEN BÖLE YAPIYORSUNUZ.SEÇİN ŞU NİCKLERİ FB GS BJK İLE İLGİLİ OLANLARI ÇIKARIN MİSFİR ÜYELER HARİÇ.SONRA BURDA TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜLÜYOR.BU ARADA KİMSENİN MORALİ BENİMKİ KADAR BOZUK OLAMAZ DEMİRLERİ TEKMELEMEKTEN AYAĞIMI SAKATLADIM.SATAŞACAK YER ARADIM.NEYSE YA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN 3 KİŞİ VARDI UMARIM HALA AYNI DÜŞÜNÜYOLARDIR.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 10:42   #5
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SENİ YENEN HER TAKIMA "ALLAH BELANI VERSİN" DEDİN Mİ? ANKARASPOR'A, KONYASPOR'A, G.SARAY'A? HA DEDİN Mİ? BÖYLE TARAFTARLIK MI OLUR YAHU?

FUTBOL BU, YENMEK NE KADAR DOĞALSA, YENİLMEKTE VAR BU OYUNDA. ÖNEMLİ OLAN HATALARDAN DERS ÇIKARMAKTIR. MİLLETİ KIŞKIRTMAYALIM, DAHA İTİDALLİ, SAKİN YAZILAR YAZALIM.

.
-->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 28.01.2008, 12:07   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: MAÇIN ARDINDAN

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum %98 hep aynı düşüncelere sahip ve her yiğido kardeşimde bu macın sonucunu normal karşılıyor bende bu coğunluğa katılıyorum dünyanın sonu değilya ne olmuş yani yenildiysek hep biz yeneceğiz diye bir kural yotur dünyada yenilmeyen takım yok biz 10 maclık kendi sahamızdaki yenilmezlik serimizi bozduk çok iyi giderken böyle bir iş kazası gecirdik olsun canımız sağolsun daha önümüzde 14 maclık bir sürec var bu macları iyi değerlendirirsek şampiyonluktan söz etmekten öte şampiyon oluruz kimse kimseyi kırıp incitmesin biz iyi bir takımız ama iyi bir taraftar olamadık malesef dün 4 eylül stadyumunda her yer hınca hınc doluydu ama allah sizi inandırsın tezahürat diye bir şey yoktu sanki millet pikniğe gelmişti bir iki gurubun cabaları netice vemedi coğunluk bağırmayınca guruplar yanlız kaldı zaten 2-0 olduktan sonra ses seda cıkmaz oldu takım yanlız bırakıldı sanki deplasmanda oynuyormuş gibi bütüm destek verenlerde sustu her şeye rağmen bize bu gururu,bu güzelliği heyecanı yaşatan Sivassporumuzu bu günlere gelmesinde emeği gecen başkanımıza yönetim kuruluna bülent hocamıza teknik heyetine ve fedakar futbolcu kardeşlerime ayrı,ayrı teşekkür ederim iyiki varsın SİVASSPORUM
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2008, 21:06   #7
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sayın Bülent hocam sen hiç canını sıkma bir maç kaybetmekle ligin sonu gelmiyor,mühim olan ligin sonunu iyi bitirmek.Bizler sizlere canı gönülden inanıyoruz.Sizler güzel işler yaptınız.Bizleri onurlandırdınız.Sizlerle gurur duyuyoruz.Rabbim yolunuzu açık etsin.Üzülmeyin gevşemeyin bu iş olacak.Sizlere güvenimiz tam.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 21:07   #8
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bir yenilgi ile yıkılacak değiliz. ama bir hafta boyunca sürekli demeç verildi.. atv'de izledim. hoca açık açık fenerli olduğunu söyledi. daha sonra ntv de bir açıklamasını izledim. yenilsekte bu herşeyin sonu falan değil diye açıklama yaptı..
bu açıklamaları birleştirince ben bunda art niyet ararım arkadaş.. takıma taktik diye birşey verilmemiş.yenilmekten ziyade resmen ezildik ya.. bana en çok bu koydu.. maç izlediğim yerdeki insanlar takımımız ile alay etti. mahalle takımı dediler. gereken cevabı verdim ama bizi bu duruma düşürenler utansın. başka bir takıma yenilse bu kadar çok üzülmezdim..
ne diyelim içimizdeki fenerlilere helal olsun. bir hafta boyunca ortamı çok guzel hazırladılar. helal olsun sizlere...
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 21:11   #9
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

demirleri ytekmelerken bağırıp sonuna kadar tezahurat yapsaydın???
takım yenikken ateşlesydin??
yenildik madem alkışlarla moral vererek soyunma odasına yollasaydınız???
tvden yine fb lilerin sesi geldi??
Bırakta üzüntümüzle kalalım üstüne birde sen ekleme gardas.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda puar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2008, 21:15   #10
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

YENERSEK HERKES İNANIR
Salı, 22 Ocak 2008

Bülent Uygun, "Fenerbahçe'yi yenersek, tüm Türkiye şampiyonluk yolunda olduğumuza inanacak" dedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Sivasspor, zorlu maçın hazırlıklarına başlarken teknik direktör Bülent Uygun, "Fenerbahçe'yi yenersek, tüm Türkiye şampiyonluk yolunda olduğumuza inanacak" dedi.

Sanırım HOCAM Bu açıkLamayı yapmasaydım diye üzüldü tahmin ediyorum sebeb bu....Çünkü yenemedik diye kaFaLar kurcaLanır bir Nisbet diye düşünmüşde oLabiLir...

Canın saolsun hocam hep tatlı yemek olmaz eeeeeee acıda yiğeceğiz artık olsun o kadar ...
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...

Seçenekler Arama
Stil