Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 01.02.2008, 02:14   #71
muratk_58
Yeni Yiğido

muratk_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muratk_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

yani arkadaslar adam sadece sevdigi takimin yenmesini anlatiyor...Hayıflancak bişey göremiyorum ben burda...ama yönetimin de bu adama bu kadar insiyatifli davranmamasi gerekirdi tabi...
::::NEYSE EN BUYUK SİVASSPOR BAŞKA BUYUK YOOOKKK::::
muratk_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 01.02.2008, 08:38   #72
izmirliyigido
Gast

Standart --->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam sivassporu gözü ile izmeiyor fenerbahceli gözü ile izliyor çok normal bi durum.
Puar kardeşim sana katılıyorum. Adam hakikaten Sivas gözüyle değil, Fenerbahçe penceresinden bakarak izledi ve neticede kendi istediği gibi olunca da kendi takımını yazdı.

Ah keşke tam tersi olsaydı 1 hafta boyunca basın ve medya ne yazardı? Sivas'ı nasıl anlatırdı. Bakın hiç doğru dürüst SİVASSPOR'umuzun bahsi bile geçmiyor.

Ama bu medya maymunları yine başarımızı yazmazlar, ilaç gibi yetişen Fenerbahçe-Galatasaray maçını hep gündemede tutar bizim başarımızı es geçerlerdi. Bunlarla mücadele etmenin en güzel ve en etkili yolu "SİVASSPOR'un hep BAŞARILI Olmasıdır". Onun her zaman desteğimizi esirgemeyelim. SMS'lerle bile olsa desteklemeye devam edelim.

.

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2008, 09:47   #73
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Bu konuyada kilit vurma vakti gelmedimi..
bakın hemşehrileirmizi kine nefrete yönlendiriyor konu ve başlığı.:(
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı puar'a Teşekkür Ediyor...
-->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 01.02.2008, 10:23   #74
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Ben bu olayı gayet normal görüyorum sivasımızın çok büyük reklamını yaptı yenilince faturayı savaş ay kesmenin bir manası yok adaM bir fenerbahceli kendi takımı galip geldi duygularını yszmış ne var bundada bu kadar üsteliyoruz bir hafta her gün bizim şehrimizi Sivassporumuzu cermiklerimizi tarihi ve kültürel varlıklarımızı her saat başı ulusal bir kanaldan gösterirken hepimizin keyfle izlediği kareleri şimdi hemen ne cabuk unuttuk sonra sivassporun bu macta savunulacak neyi vardı arkadaşlar iyi oyun yoktu tam bir rehavet havası hakimdi futbolcularımızın üstünde hakem dersen iyi olmamakla beraber öyle çok bariz hatalar yapmadı şimdi herkes kendi kendine bir muasebe yapsın gercekler ortada hata bizde savaş ayı sevmediğim halde ona kızacak bir sebep bulamıyorum
KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM REHAVETE KAPILIP GİTTİM
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 01.02.2008, 10:27   #75
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bu olayı gayet normal görüyorum sivasımızın çok büyük reklamını yaptı yenilince faturayı savaş ay kesmenin bir manası yok adaM bir fenerbahceli kendi takımı galip geldi duygularını yszmış ne var bundada bu kadar üsteliyoruz bir hafta her gün bizim şehrimizi Sivassporumuzu cermiklerimizi tarihi ve kültürel varlıklarımızı her saat başı ulusal bir kanaldan gösterirken hepimizin keyfle izlediği kareleri şimdi hemen ne cabuk unuttuk sonra sivassporun bu macta savunulacak neyi vardı arkadaşlar iyi oyun yoktu tam bir rehavet havası hakimdi futbolcularımızın üstünde hakem dersen iyi olmamakla beraber öyle çok bariz hatalar yapmadı şimdi herkes kendi kendine bir muasebe yapsın gercekler ortada hata bizde savaş ayı sevmediğim halde ona kızacak bir sebep bulamıyorum
KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM REHAVETE KAPILIP GİTTİM
tamamda abi bu konu başlığı ile insanları insanlardan kine nefrete yönlenmesini sağlamıyormu?
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2008, 12:48   #76
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gazetecilerin Hepsi Böyle Napalım Öle Doğmuşlar ekmek parası..hehe
Alt 01.02.2008, 14:53   #77
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bazı zamanlarda kötü yazılarda işe yarayabilir.Ayrıca Savaş AY, ancak bu kadar yazabilirdir yazabileceği kadarını yazmış yani onun gazeteciliği bu kadar ne yapsın adam.Eğer yazıyı dikkatli okursanız gazeteciden çok taraftar olduğunu anlarsınız.Aradaki fark sadece taraftarların Sivas a maç gününden bir gün önce veya aynı gün gelimş olması Savaş AY ise taraftarlardan bir hafta önce Sivas'a gelmesiydi.
Bizlerden birisi de Böyle bir gazetede yazma imkanı bulsa bizde yazılarımızı süsleyerek bundan daha iyi şeyler yazarız.Bize en azından tek taraflı yazmayız.Fenerin hakkınıda veririz.

Tüm yiğidolara saygılar.
Alt 01.02.2008, 15:04   #78
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Alıntı:
tamamda abi bu konu başlığı ile insanları insanlardan kine nefrete yönlenmesini sağlamıyormu?
Çok haklısın orhancığım birkac kez sizinde uyarmanıza rağmen bu konu anlaşılmaz bir şekilde ilgi görüyor bu başlık insanları olumsuz yönde etkiliyor
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 01.02.2008, 16:07   #79
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Alıntı:

orhan abiye aynen katılıyorum
Alt 01.02.2008, 17:08   #80
afterdarknight
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 afterdarknight FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasta nasıl misafir edildğini değilde abuk subuk Fener muhabbetlerini yazmış tek kelimeyle AYIP!
afterdarknight isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil