Evde izliyorum Mehmete orta geliyor biraz uzağına düşüyor top ağırdan taşa gidecek adam koşsa yetiecek koşmuyor usul usul top taca gidiyor beyfendi orda orta yapana laf yetiştiriyor...sinirdin televizyonu kıracaktım...bu kadar umursuzluk olur...Ağa sanmaya başladı kendisini.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı puar'a Teşekkür Ediyor...
Sensetik kardeşim Size tamamıyla katılıyorum mohammed ali son 3 mactada yok gibi oynadı bu kadar düşük performansla oynadığını son 3 macta gördüm sezon başında takıma katıldığında benden çok kimse sevinmemiştir sanırım ama malessef beklentilerimize cevap veremez duruma geldi ben şahsen son 3 macının 2 sini istanbulbüyük şehir ve fenerbahce maclarını stadyumda canlı izledim G Antepspor mazınıda naklen tv de izledim mohammed alinin oynadığı oyunu hiç ama hiç beğenmedim eğer dinlenmek istiyorsan söyle hocaya dinlen kardeşim sivasspor otobüs durağı değilki sahada oynamak yerine bekliyorsun Sivasspor son 3 macında 10 kişi oynadı bu oyuncumuzun dışında başka kaytaran oyun disiplininden kopan başka bir oyuncuya rastlamadım bana kalırsa hocamız mohammed alinin önce kulağını cekmeli sonrada bu hafta yedeğe cekmelidir aksi taktirde takımın eksik oynaması anlamına gelecektir
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Evde izliyorum Mehmete orta geliyor biraz uzağına düşüyor top ağırdan taşa gidecek adam koşsa yetiecek koşmuyor usul usul top taca gidiyor beyfendi orda orta yapana laf yetiştiriyor...sinirdin televizyonu kıracaktım...bu kadar umursuzluk olur...Ağa sanmaya başladı kendisini.
Vallaha yerden göge kdr haklisin bende cok sinir oldum hane fenerden teklif geldi ya gercekten aga sanmaya basladi kendini eger böle oynamaya devam ederse Gitsin fenere
Bu Konuda sivaslimete'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
evet ilk maçlarda iyiydi ama artık yaşından dolayı performansı sürekli iyi olamaz bir iki maçta iyi olur sonra 6 maç sahada yürür .bence bülent hoca yollamalı bu sezon muhammedi sezon sonuna kadrda yedeğe almalı
her ne kadar kötüde oynasa belki ilerde takımdanda ayrılsa iyi bir futbolcu olarak kalacak kötü bir hareket sergilemedi hiç hep iyimserdi.gönlümüzde yaşayacaktır.
İnadına bülent hoca da bu adama yer veriyor kadroda. İşine yaramıyorsa def edeceksin başından. Sivasspor bu başarıyı bir daha yakalayamayacak, şimdi herkesin %200 vermesi gerekir.
M.ALİ KURTULUŞ BENCE İİ Bİ OYUNCU AMA YAŞ OLARAK VE FİZİK OLARAK HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA ZAYIFLIYOR İNŞLLAH BU SEZONU ALNIMIZIN AKIYLA GEÇİRİRİZ...
ÖLÜMÜNE İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR