Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

--->: ALİSAMİYEN REZALETİ !
Alt 22.12.2007, 01:06   #21
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: ALİSAMİYEN REZALETİ !

O BABA SİVASLIYSA YAKIŞMAZ BENCE ÇOK YANLIŞ YAPMIŞ BENCE TAMAM TARAFTARLIĞINA KARIŞMIYORUZ AMA BENCE BABADADA ŞUÇ VAR KÜFÜR ETMESİ BENCE HİÇ NORMAL DEĞİL
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2007, 01:14   #22
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acaba hangi vilayette,hangi futbol takımına misafir gelen takımın seyircisi,ev sahibi takımın sesini kesdirir ve 90 dakika tezahürat yapabilir.Öncelikle istanbul'da olsa evsahibi takım galatasaray,23 500 galatasaray'ın biletli seyircisi,1 500 SİVASSPOR un seyircisi mevcut.
Daha stadyuma girmeden seyirciler için işkenceye başlamışlar,trübün girişi alisamiyen stadyumunun 150 metre aşagısından,çamur deryasının içinden geçerek başlıyor,ondan sonra 100 küsür merdivenden oluşan,100 metrelik bir tırmanış ile stadyumun bulunduğu yere geliniyor,saatlerimiz 19.35 olduğu halde daha giriş kapıları açılmamış,bekle ki kendine büyük diyen takım,çagdaş bir şekilde misafir takıma saygı göstersin.Saatlerimiz 20.00 olduğu vakit turnikeler açıldı ve dışardan yaklaşık 10. dakikada girebildik,oda Büyük SİVAS kentine yakışır biçimde,birbirine saygı içerisinde sıraya girerek,birbirimizi ezmeden-çiğnemeden olabildi.
Korsan giren seyircilerle yaklaşık 1 650 kadar seyirci, normal şartlarda ancak 800 seyircinin girebileceği bir alanda,3 cephesi kapanmış bir ortamda,kapalı cezaevi görünümde bir alanda maç seyrettik.
Pozisyonu görmek bir yana,ayakda durmanın bile zor olduğu,zor kış şartlarında bu kadar seyircinin orada bulunması bile artı özellikdir.
Trübünde misafir takım konumunda bulunurken,sahada tek kelime ile maçı katleden bir hakem,futbol oynamaktan çok dansözlük gösterisi yapan bir takım,sakatlanan futbolcumuza saygı bir tarafa,teknikdirektörümüze yapılan küfür ve hareketler almış başını giderken,kavgasız-sahaya yabancı madde atmadan-küfür etmeden-maç bittiginde bile takımı demoralize etmeksizin, lehde tezahürat yapmak- saha çıkışı bile taşkınlık yapıp rahatsız etmeden davul zurna eşliğinde halaylar çekerek dağılmak-otobüsüne binmeye giden futbolcularımıza canınız sağolsun demek-yasir 'e geçmiş olsun dileginde bulunmak,acaba diyorum artı özellik değilmidir.
Tekrardan dikkat çekiyorum,biz misafir takımız ve kapasite olarak %( YÜZDE ) 5(BEŞ) bilet misafir takıma ayrıltılıyor.
SİVASSPOR ikinci liğde oynarken oynadığımız takımlar ile istanbul'da, evsahibi-deplasman takım özelliği yoktu, zira ikinci liğ istanbul takımlarının zaten seyirci kapasiteleri en fazla
1 000 kişi oluyor,sivasspor'un potansiyeli itibariyle maçlarımız büyük stadyumlara alınıyordu. O zamanda,büyük stadyumlarda bir nevi evsahibi kimliği ile oynanıyordu.
Bence 4,4 lük olmasada,seyircimiz,istanbul ortamında,iyi organize olarak gerekli çoğunluğu sağlamış ve imkanları ölçüsünde destegini vermişdir.Daha iyi olabilirmi,o zamana bağlıdır,ancak ne olursa olsun bu maçın ötesinde ekstra bir katılım ve patlama olmaz.
Birde komplaları düşünelim,mesela bu hafta maçımız var, bir türübünü belirleriz ve o türübünün tüm biletlerini biz alır,illegal yönden çogunluğu teşkil edecek kapasiteyi sağlarız.Buda ancak hayal ürünü birşey olabilir.
Rövanşta 4 Eylül Stadyumu dolmalı.Kırmızı-Beyaz formalı-şapkalı-atkılı taraftar şov yapmalı.Takım GS'yi yenmeli.Centilmenlik olmalı.

TARAFTAR takımına sahip çıkmazsa el elin eşeğini nasıl çağırır bilirsiniz.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ALİSAMİYEN REZALETİ !
Alt 26.12.2007, 21:41   #23
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ALİSAMİYEN REZALETİ !

alisamiyen tam bir rezalet bu federesyon her şeyi görüyorda bu stadyumun arkasındaki rezaleti görmüyormu bu galatasaray ayılarına yakışırda tam bir ayı ini ama biz yiğidolara böyle rezalet affedilmez bir olay mactaki ayılar gibi bağrırmanız ne kalitede olduğunuzun bir kanıtıdır bayırın ayıları ne idiğü belirsiz .......leri sizi sivasta sivassporun elinden kim kurtaracak
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 21:43   #24
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya bıraksana üç büyüklermiş varya üç terbiyesi demiyorlarda
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 23:07   #25
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Size katılmamak ne mümkün, Bu maça bende gittim.Sivasspor tarafına girme güçlüğü çekeceğimi bildiğim için GS tribününe bilet aldım.Hayatımda böyle rezil bir stad rezil bir anlayış görmedim. Yeni açık diye bilinden tribüne girebilmek için bir saatten fazla Polis kontrol noktası ve turnikeye ulaşabilmek için bekledim.Beklemek neyse hele orada koyun sürüsü gibi birbirimizi ezmeya çalışmamız tam bir işkenceydi.Koskoca stadın yeni açık tribününe girmek için bir turnikeden seyirci almanın mantığını da anlamış değilim ama sonradan söylediler diğer turnike bozukmuş ne yazık neyimiz düzgün ya.... Bileti sattın mı hizmet bitiyormu bu nasıl bir anlayış.Nasıl olsa ben biletimi sattım parasını aldım.Seyirci maça girmiş girememiş,ezilmiş üşümüş kimin umurund....Bir daha Alisamiyen de maça gidersem iki olsun...Valla bu durumu yaşadıktan sonra sivas tribününün daha şanslı olduğunu düşündüm. Keşke oraya bilet alsaydım........
Alt 27.12.2007, 02:02   #26
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Galatasaray yoneticileri, ve gs taraftar gruplari insaniyet kavraminda biraz zorluk cektigini goruyoruz.

Devlet sirtindan gecinmeye calisanlardan baska birsey beklenilmez.

Merak ediyorum, milyon dolarlik yerler veriliyor gs kulubune, NEDEN anadolu takimlarina yardim edilmiyor.

Duymuyorlar desek, sivasli olmayan bile t.v lerde sesi ciktiginca bagiriyor?

Biz yinede insafliyiz, milyon dolarlik mal mulk istemiyoruz, bari su zor durumlardan kurtacak yardimda bulunsunlar.
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 18:28   #27
vahap bakanoğlu
Yeni Yiğido

vahap bakanoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vahap bakanoğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gs den hep nefret etmişimdir şimdi nefretim 2 ye katlandı bu kadarınada pes yani dediğin gibi onlar 4 eylüle kurban olsunlar
Alt 09.03.2008, 18:40   #28
st58sivasburg
Yeni Yiğido

st58sivasburg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 st58sivasburg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o ezikleri 4 EYLÜLe gömecektir YİĞODOlar... ezikleri 4 eylülde eze eze yenecektir hiç kimsenin şüphesi olmasın
st58sivasburg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
198 KOLTUK KIRAN İSTANBUL AYILARINA
Alt 07.05.2008, 13:08   #29
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Böse 198 KOLTUK KIRAN İSTANBUL AYILARINA

BİZ İSTANBUL ALİ SAMİYENDE YAŞADIĞIMIZ BUNCA REZİLLİĞE RAĞMEN TAKIMIMIZ MAĞLUP OLMASINA RAĞMEN TEK BİR KOLTUK KIRMAMIŞTIK. MEDENİYETİN BEŞİĞİ SİVASA GELİPTE MEDENİYETTEN NASİP ALMADAN DÖNEN AYILARA DUYURULUR.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.05.2008, 16:33   #30
Tarik_GS
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Tarik_GS ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bosuna cehenem demiyoruz... Galatasaray taraftari bile eziyet cekiyor orda... ama tabi mac icinde yasanan atmosfer her eziyete deger...

buarada samiyende 200 ytl verip mac izledinizmi siz? 8 ucak taraftar inince sivasa fiyatlari 4 misli artirmak nasil medeniyetir? kirilan koltuklar bilerek kirilmamistir... üzerinde ziplarken kirilmistir cogu...
Tarik_GS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil