Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

--->: Maç Anılarınız
Alt 01.01.2008, 00:09   #11
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Maç Anılarınız

yine o üçüncü liğ batağında olduğumuz yıllardan biriydi ve çarşambaya deplasmana gitmiştik,çarşambaya giden arkadaşlarımız bilirler ama ben gitmeyenler için bu bilgiyi veriyorum.çarşamba stadının hemen yanı pazar yeri ve bu yerde de çoğunlukla fındık tüccarları iş yapıyordu. bizim gittiğimiz zaman mevsim sonbahardı fındık hasatı yeni yapılmıştı.maç oynandı ve takımımız 1-0 yenilmişti maçtan sonra başlayan taş yağmuru,yok yok taş değildi onlar adeta kaya parçalarıydı;başımıza yağmur gibi yağıyordu ve bizler stadın duvar diplerine sinerek kendimizi korumaya çalışıyorduk.orada onlarca taraftarımız ciddi olarak yaralanmışlardı ve polis olanları izliyor adeta bizi öldürmeleri için bekliyordı.daha sonra aramızdan biri çarşambada görev yapan sivaslı olduğunu söylediği bir komiserle kendisinin görüştürülmesi için adeta yalvarıyordu oradaki polis memurlarına,ama nafile! tam tamına 2 saat o kaya yağmuruna maruz kaldık stadın duvar diplerine sığınarak.sonra sivaslı olan o komiser abimiz geldi ve olayları yeni haber aldığını anlattı bizlere son derece mahçup bir ifadeyle.aradan geçen onca zamandan sonra nihayet stattan çıkma ve otobüslerimize binme zamanı gelmişti,ama kimse otobüslere binmek istemiyor yaralanan yiğidoların intikamını almak istiyorlardı,ama sivaslı komiser abimiz yiğidolara ricada bulunuyor -lütfen arkadaşlar araçlarınıza binin diye haykırıyordu! hemşerimizin o anki sağduyulu davranışı o gün bir facianın eşiğinden dönülmesini sağlamıştı belkide.Ama yiğidolar kızmışlardı bir kere bu haksız saldırı karşısında,diğer taraftada hayatımızı borçlu olduğumuz komiser abimizin araçlarınıza binin feryatları!neyse sözü fazla uzatmayalım arkadaşlar,sonuçta nemi oldu? baştada söylediğim gibi stadın etrafı fındık tüccarlarıyla doluydu ve olaylar esnasında tüccar dükkanını mallarıyla birlikte bırakıp kaçmıştı.sinirli olan taratarda bu fındıkları talan etti ve elinde birer çuval fındıkla bindik otobüslere ve bütün yol boyu fındık yedik.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 00:10   #12
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir gun sivasspor un maçına gıdıyordum ya ama az kalsın arabanın altında kalıyordum
yusuf_yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 12:52   #13
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Dün oynanan Sivas-Trabzon maçı ile birlikte yeni bir anımız daha oldu. Ben yıllardır bu tribünlerdeyim böyle soğuk görmemiştim. Demirspor'un 3.ligde olduğu o meşhur 50 kişinin maça gittiği havalarda bile böyle donmamıştık. Maçın üzerinden bir gün geçti sağ ayak baş parmağımı hala hareket ettirmek de zorlanıyorum. Hem büyük bir acısı var, hem da baya şişti. Ama bir dahaki maça çok temkinli gideceğim inşallah.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 13:07   #14
sivasligenc
Acemi Yiğido

sivasligenc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasligenc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar ben de 13 ocak 2008 trabzon maçını anlatıcam yani dünkü maç ben kardeşimle geldim stada ve ben de 1 tane maroton bileti vardı. Girişte statd görevlileri bir biletle yalnız bir kişi girebilir dediler ben de kardeşime para verip gidip kendisine bilet almasını ve benim içerde kendisini beklediğimi söyldim. Ben içeri girdim ve o sırada kardeşim de bir baktım arkamdan içeri girmiş. Nasıl girdin die sorduğumda ordaki görevlinin kendisini bilet almasına gerek olmadığını parayı bana ver gir dedi.Bunu Yapan sivassporun stadta kapı görevlisi muhtemelen o parayı cukka etti. Yani Arkadaşlar Sivassprumuza bizler destek olmak istedikçe maalesef stadın kulup görevlileri Sivassporumuza benim gözümde "İHANET" ediyorlar. Bunun bi şekilde önüne geçilmesi lazım olan maalsef Sivassporumuza oluyor. Kulubümüze gitmei gerekn para bu insanların eline geçiyor. Burdan Eğer yönetimle yakın irtibatta olan kişiler varsa onların özellikle duymasını istiyorum ve bu konu ciddi mana da kulubün gündemine gelene kadar ben bu konuyu sürekli gündemde tutacağım herkese sevgilerle...
sivasligenc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 13:21   #15
talha58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 971 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivasligenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben de 13 ocak 2008 trabzon maçını anlatıcam yani dünkü maç ben kardeşimle geldim stada ve ben de 1 tane maroton bileti vardı. Girişte statd görevlileri bir biletle yalnız bir kişi girebilir dediler ben de kardeşime para verip gidip kendisine bilet almasını ve benim içerde kendisini beklediğimi söyldim. Ben içeri girdim ve o sırada kardeşim de bir baktım arkamdan içeri girmiş. Nasıl girdin die sorduğumda ordaki görevlinin kendisini bilet almasına gerek olmadığını parayı bana ver gir dedi.Bunu Yapan sivassporun stadta kapı görevlisi muhtemelen o parayı cukka etti. Yani Arkadaşlar Sivassprumuza bizler destek olmak istedikçe maalesef stadın kulup görevlileri Sivassporumuza benim gözümde "İHANET" ediyorlar. Bunun bi şekilde önüne geçilmesi lazım olan maalsef Sivassporumuza oluyor. Kulubümüze gitmei gerekn para bu insanların eline geçiyor. Burdan Eğer yönetimle yakın irtibatta olan kişiler varsa onların özellikle duymasını istiyorum ve bu konu ciddi mana da kulubün gündemine gelene kadar ben bu konuyu sürekli gündemde tutacağım herkese sevgilerle...
O görevli dua etsinki ben o olayı görmedim. Öyle birşeyden haberin olur olmaz hemen bir polise falan haber verseydin keşke. Bunu yapan büyük ihtimalle kulüp görevlisi değildir. Kapı görevlileri de olabilir. Kimseyi itham edemeyiz ama bu tarz durumlarda olayın hemen akabinde yetkililere ulaşmanız faydalı olacaktır.
Alt 14.01.2008, 13:44   #16
antitoksidan
Yiğido

antitoksidan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 antitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben hatırlıyorum da 2.ligde şekerspor-sivasspor-0-6 bitmişti deplasmanda kazanmıştık evde ise şekersporu 1-0 zor zoruna 85 dk attığımız golle yenmiştik
antitoksidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2008, 13:10   #17
talha58
Usta Yiğido

Alıntı:
antitoksidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hatırlıyorum da 2.ligde şekerspor-sivasspor-0-6 bitmişti deplasmanda kazanmıştık evde ise şekersporu 1-0 zor zoruna 85 dk attığımız golle yenmiştik

Şekerspor bize ters geliyordu genelde. Şimdi kaçıncı ligdeler acaba. ?
Alt 14.03.2008, 17:17   #18
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok Güzel Anılar Şekerspor Felann HeHe
Alt 29.03.2008, 12:41   #19
talha58
Usta Yiğido

Alıntı:
Buraq58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok Güzel Anılar Şekerspor Felann HeHe

Ne de olsa artık Gs ile Fb ile çekişiyoruz değil mi ?
-->: Maç Anılarınız
Alt 29.03.2008, 12:44   #20
K4r_Tugrul
Yiğido

104 Mesajına 397 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 K4r_Tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Maç Anılarınız

sivas konya maçında stadda bağırıyoduk

ne fener ne cimbom nede trabzon bu sene şampiyonsun diye

ordan bir fenerli atladı. Düzgün bağırın lan dedi. bu sene şampiyon fener olcak dedi. sivas ın hiç şansı yk sivas kim oluyo dedi

tabi orda biraz kavga ettik ama duyarlı abilerimiz hemen olaya el attılar.

hadi naparsan yap
K4r_Tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil