Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TARAFTAR ŞOKTA!!!
Alt 11.05.2008, 17:05   #11
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: TARAFTAR ŞOKTA!!!

yönetimi böyle bi saçma uygulama karşısında sivassporun hakkını aramaya çağırıyorum
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:15   #12
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu 3'lü averajı bir tarafından uydurupta haftaiçi konuştukları senaryoları haftasonu aleni bir şekilde yapan şikeci gavatlar Türk futbolundan uzaklaşırsa belki rahat bir nefes alırız..Bizden kat kat fazlasıyla bütçesi olan takımlara kafa tutan takımımızı önce alkışmalı sonrada her zaman yardım etmeliyiz. Eğer takımı ileri götürmek istiyorsak tamam UEFA lig başarıları vs... iyi hoşta en iyi yardımı her zaman taraftarlar yapar.Tekrar sonsuz teşekkürler YİĞİDOLAR!!
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:18   #13
sivaslıselin
Yeni Yiğido

sivaslıselin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslıselin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnanamıyorum.galatasarayı fenerbahçeyi hele de beşiktaşı hiiiç tebrik etmiyorum. maçlarını nasıl kazandıkları belli yanarım yanarımda gariban sivas spora yanarım. bu ligde baş şikeciler varken sivasın uefa kupasına katılması da hayaldi zaten. beşiktaş 5 tane gol atıyor hemde ilk on dakikada 4 tane atıyorda, neden şampiyon olamıyor hayret... bu maç buram buram şike kokuyor. bir sözümde fenerbahçeye yazıklar olsun size bu kadar küçük takımmıydın sen. sivas spor gönüllerimizin şampiyonu. kim nederse desin ligdeki tüm takımlardan iyi futbol oynadı, sadece rakiplere değil hakemlere karşıda oynadı. şampiyon sivas spor galatasaray değil..........
bu arada trabzonsporluları kınıyorum sivasa hakaretler yağdırıyorlar; KISKANÇLIKTAN OLSA GEREK
sivaslıselin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:26   #14
GOSH
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 GOSH FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BJK yı 3. lüğe taşımak için düşünülen ve hayata geçirilen bir formül bence üçlü averaj. Perşembe gününe kadar sadece gol averaj hesapları yapılırken bir anda nereden çıktı bu üçlü averaj. Neden 2. olan takımla yapılan maçlara göre sıralama şekillendi. Böyle bir mantık, böyle bir matematik görmedim ben. Eğer ikili ve genel averajları eşit olsaydı da anlamazdım neden FB ye karşı yapılan maçların hesaba katıldığını. Ama genel averajda + 2 daha iyi olduğumuza göre bu ne saçmalıktır böyle!!!!!!!
GOSH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas FİFA'ya gidiyor!
Alt 11.05.2008, 17:42   #15
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivas FİFA'ya gidiyor!

Sivas FİFA'ya gidiyor!
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, üçlü averajla lig dördüncüsü olmalarına tepki göstererek, "Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur" dedi.
11.5.2008

Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, aynı puana sahip oldukları Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından üçlü averajla dördüncü sırada yer almalarının hukuki açıdan doğru olmadığını kaydetti. Fenerbahçe’nin daha önceden Şampiyonlar Ligi’ni garantilediğini kaydeden Ünsal, dolayısıyla kendilerinin Beşiktaş ile yarıştığını belirterek, bu durumda ikili averajın önemli olduğunu belirtti.

Bu durumu araştıracaklarını, böyle bir uygulamayı inceleyeceklerini belirten Ünsal, "FIFA nezdinde, hukuki zeminde tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız" dedi. İkili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş’ın önünde olduklarını kaydeden Ünsal, "Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur" diye konuştu.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 18:07   #16
xpouller
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 xpouller FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporlu kardeşlerimm ben bi galatasaray lı olarakk sivassporuu yürekten tebrik ediyorum ve yakındanda takip ediyorumm.size yapılan bu haksızlık galatasaraya veya fenere veya beşiktaşa yapılsa yer yerinden oynardıı.bence sessiz kalmayınn aslannlar gibi hakettiğiniz uefayı 3 5 tane köpek öle isticek diye başkalarına vermeyinn.hepinizi yürekten tebrik ediyorumm.
xpouller isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 18:20   #17
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

ya ben ilk defa kusura bakmayın 3'lü avarajı duyuyorum...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 18:24   #18
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bukadar emekten sonra averajla uefayı hatta ş.ligini kaçırdığımız için üzgünüz tabi.

kendi evimizde oynadığımız beşiktaş,fenerbahçe,galatasara y maçlarından birinde en az 1 puan alsaydık dahi şuanda ligi 2.sırada ş.ligine katılmış olacaktık.ama kısmet değilmiş neyapalım.belki intertoto takımımıza daha hayırlı şeyler getirir.

şimdi önümüzde intertoto var.ilk avrupa deneyimini yaşayacak takımımız.buda bardağın dolu tarafından bakmaktır.inşallah takımımız iyi bir kadro kurarak intertotodan uefaya kalacağına inanıyorum.ligi biraz erken açacağımız için hocamızın elini çabuk tutması lazım.hem ligi,hemde avrupa maçlarını götürebilecek kadroyu en kısa sürede oluşturması lazım.

başarılar sivassporumuz
Alt 11.05.2008, 19:00   #19
Susehirli-58
Yeni Yiğido

Susehirli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Susehirli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kendimiz ettik kendimiz bulduk arkadaslar!
Kendi sahamizda 3 büyükleri yenseydik simdi biz sampiyonduk.
Yalan mi? . . . .
Susehirli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 19:02   #20
orkun38
Yeni Yiğido

orkun38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 orkun38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Tüm sivaslılara sevgiler ve saygılar sunarım.Gerçekten sizin için üzüldük.Bırakın UEFA yı şampiyonlar ligine gitmeniz gerekiyordu.Benim düşünceme göre FENERBAHÇE trabzona maçı bilerek verdi.Yoksa FB trabzonu yenmek istese çok rahat yenerdi.Gerçekten yazık oldu.Şehirlerimzde istanbul takımlarını tutanlar oldukça bu tkımlar kendilerini bir şey sanıyorlar.Her şeye rağmen biz kayserililer olarak bizim için şampiyon SİVASSPORdur.İnanıyorumki intertotan rahatlıkla uefa katılacaksınız.Her şehir kendine kardeş takım buluyor.Bizde aramızdaki 2 saatlik mesafe ile bizimde siz erciyesspor kardeş takımız.Keşke istanbul takımlarını sivasta yenseydiniz şampiyon olurdunuz. Sağlık olsun.Biz anadolu takımları onurluca üç kağıt olmadan yolumuzda ilerliyoruz.İstanbul takımlarının nasıl büyük olduğunu aklı başında olan herkes anlıyor
orkun38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda orkun38'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Seçenekler Arama
Stil