Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı
evet tarkanın dediği gibi grubumuz calısmalarını askıya almıştır ama tamamen kapatmamıştır...bir kaç kişi 67 dernekledir yine 1 2 tanesi yiğido genclıkdedir grubumuz kimliğinden tamamen uzaklaşmıştır...(ayrıca grup arkadaslarımızdan habersiz gittiğimiz maclarda bile içerde habersiz olarak gelen arkadasları bile cogu faaliyetdeki grupdan fazladır...)
Bu arada yine söyleyim serhan abi bizi cılgınları yiğido gencliğin temsilcisi değildir hiçbir zaman da olmamıştır..
yiğidolar oluşumuna gelincede ilk basta güzel bir sey yapıcaklarını sanıyordum ama galiba buda olmuyacak en azından ben ve arkadaslarımıza samimi olarak gelmiyor...bu olusumda olduklarını belirten arkadasların yazış biçimi birden fazla kişi yerine bunu 1 kişinin yazdığını düşünüyoruz...
ayrıca siteden çekiliyoruz daha msj konu acmıyacağız diyip neden hala sitede varlık gösterip hala laf salatası yapıyorlar anlamış değilim...bugun bunu yapan yarın haydi bütün gruplar birleştiğinde hepsıne samimi olacagı ne malumdur ???
beni arayan yusufa da söyledim önce varlık gosterin calısma yapın ondan sonra reklamınızı yapın...
yazdıklarınızla değil yaptıklarınızla gündeme gelin
(yiğidolar patentinin üstünde yazanları buraya yazmış birisi onun resmini çek at da tam anlayalım dogrumudur değilmidir...atamıyorsan cek resmini at bana ben koyum senin yerine)
|
gardaş yazın takip edilmiştir.şimdi istediğin yapılacaktır.özel mesajla anlamlı bir şekilde bilgi alacaksın.araştırmalarını buraya yansıtırsan sevinirim.sen konuştuğun kişiye bak.burada diğer konuşanlarda bizlerin tanıdığı kişiler ama bir öyle bir böyleler.temizlik yapıldığı için aramızda yediremiyorlar.sanada diyeyim ki işi akışına bırak.dengete tutmaya bak kendi açından.
mesaj şimdi geliyor sana...