Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 22.05.2008, 17:51   #8
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: -->: --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar yorum yaparken dikkatli davranın yorum yapabilirsin ama hiç kimseye hakaret etme özgürlüğün yok dostluklar kolay kazanılmaz ancak kolay kaybedilir yaptığın bu yorum bir sivaspor taraftarı olarak sana yakışmamış bizler bu olayları unutmak istiyoruz artık, evet arada sırada bazı çatlaklar oluyor ama buradan genelleme yapmak bir saçmalık olur.Bu yüzden gerçek trabzonluların da bu lig mücadelesinde bizi desteklediğinden hiç kuşkum yok hepsine saygılar sevgiler...
genelleme yapmadım sadece o yönetimine dedim kötü olayları unutturursunuz iyi olayları unutturursunuz biz neyi hatırlayalım sakaryasporun istanbuldaki maçına kaçtane sivaslı gitti bizim o adamlara can borcumuz var kötüleri unuttukda iyeleri niye unutuyoruz gardaşım bunu anlamıyorum benim bildigm tek şey sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz ama gardaşı olur...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Seçenekler Arama
Stil