Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
sayın anti istanbul 61 kardeşşşşş
uyuma uyan bu yazı yazılalı ne kadar geçmiş bir baksana lütfen
3 yıl 3 ay önce öngörülmüş bir yazı efeleneceksen git trabzon semalarında efelen birader al bir daha oku
bu yazı 3 yıl 3 ay önce yazılmış bir zafer yazısıdır, geleceği gelemden görenlerin yazısıdır, hiç birşey tesadüf değil, paf ligi şampiyonu sivassa bunu biraz düşün tesadüfün yeri yok burada
hadi işine gittttttt
|
Öncelikle
siz kardeş edebiyatını bir kenara bırakın . Sizin ağzınıza yakışşşşşmıyor . Bu işler öyle lafla olmaz.
Ben size bu yazının yazılış tarihi ile çıkarımda bulundum mu ? Bunuda nereden çıkardınız .
Yazılan
şey 3 gün öncede yazılabilir 3 yıl öncede bu neyi değiştirir ? Belki 3 yıl önce yazılması benim yazdığım alıntıladığınız mesajdaki ifadelerimi daha kuvvetlendirir o kadar .
Ben forumda yazılan mesajın hangi tarihte yazıldığını görebiliyorum fakat öyle zannediyorum benim daha önce bu forumda yazdıklarımı göremiyorsunuz . Daha alıntıladığınız mesajda dahi ne yazdığını anlamadan ahkam kesmeniz başka nasıl açıklanır. Ne efelenmesi , kime efeleniyorum . Burada forum kurallarının izin verdiği ölçüde fikrimizi paylaşıyoruz . Çoğu zaman doğrudan aşağılamaları görmezden geliyoruz ki bununda sebebini açıkladık . Belliki asgari düzeyde paylaşım dahi sizi rahatsız ediyor . Tahmin ediyorum
üç abinize mensup biri burada size ağzına geleni söyleseydi bu kadar rahatsız olmazdınız . Yani bu forumun içinde dahi istnbul popülizmine kurban giden gençlerimiz varken sizin kalkıp büyüklük muhasebesi yapmanız nasıl açıklanır .
Size tavsiyem yazdıklarımı dikkatle okuyun , anlamadıklarınızı sorun , onun üzerinden bir cevap yazacaksanız yazın .
Açıkçası söylemlerinizle vizyonunuzuda ortaya koyuyorsunuz . Henüz size yazılan bir eleştiriye tam karşılık düşecek cevap yazmaktan dahi yoksunsunuz .
Söylediklerinizle/söylenenlerle Sivaslı dostlarıma ve Sivasspor'a bakışım değişecek değil . Gerek yanımda çalıştırdığım bir çok Sivaslı kardeşim , gerek beşeri ilişkilerimiz yüksek kadim sivaslı dostlarım olsun bana sahip olmam gereken bakışı sağlıyor zaten . Ancak tarafıma ya da tarafı olduğum bir kuruma doğrudan yada dolaylı olarak karalama yıpratma eylemi olduğu zaman , bütün bunlardan önemlisi bir başka dinamik ile karşı karşıya getirilmek istendiği zaman mevcut haklarım dahilinde tepkimi çekinmeden ortaya koyarım .
Sivasspor'un şampiyon olduğu günde sokağa çıkıp bunun keyfini çıkaracak insanlardan biride benim . Benim gibi bir çok Trabzonlu yurttaşda aynı şekilde hareket edecektir , ahde vefa bunu gerektirir . Bunun tersi koşulların oluşması için mücadele edenlerin duyguları ise bizimki kadar saf değildir .
Bu işin bordosu mavisi kırmızısı beyazı yok . Anadolu toprağının kırkbin tonuyla ve onda büyüyen çınarlarıyla var olacağız .
İnsanlara olayları böyle anlatmalı , sporu-ekonomiyi-siyaseti istanbul ekseninden çıkarmalıyız . Yoksa körler sağırlar biribirini ağırlar , bu iş böyle gider .
Yani en başta dediğim gibi ; kardeşlik lafla olmaz .