24.11.2008, 14:01
|
|
Site Habercisi
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
|
Herşey Mükemmeldi

Nail SERTAKAN / Sivaspostası
Herşey Mükemmeldi
Şu ana kadar hep doğruları yazdım ve söyledim, kahin değilim ancak; doğruları görüp yazacak ve söyleyecek kadar da cesur olduğumu düşünüyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme derler ya , herşeyden önce Trabzon yönetimini ve taraftarlarını kutluyorum. Maç önü, içi, sonu gösterdikleri olgunluktan dolayı. Herşeyi iki şehirde unutmuş, gerçek iki Anadolu büyük takımına da bu yakışırdı zaten.
Hem bizim açımızdan, hem Trabzon açısından belkide ilk yarının en zor maçını oynadı iki takımda. Öyleki Fener'in, Galatasaray'ın puan kaybı Trabzonun direncini, Sivasspor'unda iştahını kabarttı. Trabzon kazansa belkide ilk devreyi lider bitirecek, Sivas kazansa geçen sezon ki ilk yarı başarısını yakalayacaktı. Ancak; benim beklediğim normal netice çıktı. Alınan bir puan ligin sonuna kadar Sivasspor'un ligin yine tepesinde dolanacağını gösterdi.
İki takımında yağışlı havada kaygan zeminde inanılmaz mücadelesi vardı. İlk dakikalarda Trabzon bu avantajı iyi kullandı. Ancak; ikinci yarı Sivasspor iyi top yapmaya başlayınca kontrol eline geçti. Karşılıklı pozisyonlar yaşandı. Ama tamamına yakını karambol pozisyonları olmaktan ileri gitmedi. Gol olmamasına rağmen belkide bu haftanın en iyi maçını seyrettik. Bülent Hoca her zamanki gibi takdik olarak maça damgasını vurdu. Yerinde değişikliklerle Trabzonu durdurdu.
Selçuk Hoca maç boyu hiç bir futbolcuya itiraz ve konuşma serbestisi vermeyerek maça ağırlığını koydu. Maçın genelinde verilen veya verilmeyen bir iki pozisyonda sarı kartlarda hata yapsa da neticeye etki edecek hata yapmadı.
Maçın yıldızını yazmadan geçersek haksızlık olur. Bilica öyle bir form yakaladı ki kendisini candan kutluyorum. Belki de şu ana kadar ligin mevkisinde en iyisi. Oynayan, oyuna sonradan giren oyuncularımızın da verdikleri müthiş mücadeleden dolayı tüm yiğidolar adına alınlarından öpüyorum
Maçı iki takımda istedi. Ama en azından iki takımda üzülmedi. Maçın normal neticesi 90 dakika sonunda skora da yansıdı.
Anadolu futbolu bir kez daha kazandı. Bazılarının beklediği malzeme çıkmadı. Demek ki yönetimler nasıl mesaj verir ise aynı mesajı alıyorlar. Helal olsun iki takımında yönetimlerine, teknik adamlarına ve taraftarlarına.
|
|
|