Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 22:07   #1
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :İsmi,futbolculara güven veriyor,kaleye çoğu zaman formasını koysa bir kaç kurtarış yapar.

Akin Vardar :Kale arkamız emin ellerde,hiç farketmez,yedekde soyunduğunda bile Terim'in milli takımında banko oynayacak kapasitesi var.

Mamadou Diallo :İyi bir yedek olur,oynadığı zaman defans bloğunda olması gereken takım oyununa adepte oluyor.

Hayrettin Yerlikaya eli çocuk,ah birde kafasını topa verse,işte o zaman dadından yenmez ama varsın olsun o bizim öz çocuğumuz.

Sedat Bayrak efans bloğumuzun sağlam halkası,top geçer ama rakip geçmez.

Murat Sözgelmez :

Fábio Bilica :Gizli kahraman,koşarken rakibinin ayağındaki topa çalım atan,rakibi türübünlerde topu ararken bilica gole gidecek aisist niteliğinde bir pas bile çıkarmış.

Abdurrahman Dereli :Kanatlarımızın vazgeçilmezi,olmazsa olmaz musa ile beraber,maç içinde bülent hoca bir sağa bir sola verdiğinde bile her iki kulvarıda metro gibi kullanıyor.

İbrahim Dağaşan :
Musa Aydın
:Benim yıldızım,uçarak havada gol atan ender futbolculardan türkiye liğinin,birde sağır ve kör olanlar görse bu çocuğu(Milli takımda oynaması gerek)

Muhammet Ali Kurtuluş :Ah muhammet,şu oyunu birazda inatçılığından ve hırsından arınmış oynasan,on numaranın kralı olacaksın.

Konfory Sylla emir perde gibi dirençli konfory,takım oyunu içinde,zinciri oluşturan diğer bir halkamız.

Sezer Badur :Önemli maçlarda güzel performans gösterdi,allah bağışlasın bi çocuğu oldu,doğumdan sonra anlamsız bir form düşüklüğüne girdi.İnşallah eski günlerine döner.

Onur Tuncer :Genç yeteneğimiz tecrübe kazanma aşamasında.

Sergio Oliviera :Tutukluğunu üstünden atıp,bu uyum içinde kendini göstermesini bekliyoruz.

Faruk Bayar :Umarım,antremanlar başta olmak üzere şans bulduğu dakikaları değerlendirebilir.

Pini Felix Balili :O bir yıldız,kaçırdığı pozisyondada,attığı goldede,savunma yapışındada,atağa kalkdığındada.

Herve Tum : İnşallah performansını önce doksan dakikalara sonrada tüm sezona yayabilir.

Mehmet Yıldız :Mehmet'i değerlendirmeye gerek yok,onu bir dünya biliyor.
Alt 26.12.2008, 23:12   #2
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi.

Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması.

Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı.

Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk.

Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben.

Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı.

Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır.

Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre.

İbrahim Dağaşan akika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı.

Musa Aydın :Takımın cesur yüreği.

Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç.

Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı.

Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk.

Onur Tuncer :?????????????????????

Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı.

Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik.

Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi.

Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi.

Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı muhsin koçak'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2008, 23:52   #3
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Michael Petkovic :eger braga macında kalede olsaydı.. uefaya kalırdık diye düşünüyorum..

Akin Vardar :iyi kaleci.. petkoviç cezalı veye sakat oldugunda yoklugunu aratmıyor..

Mamadou Diallo :tam bir savunma adamı..

Hayrettin Yerlikaya :son maçlarda form grafiginde yükselme var.. gidişatı çok güzel..

Sedat Bayrak :top geçer adam geçmez...

Murat Sözgelmez :tam bir görev adamı.. kusursuz.. ayrıca topalara çok sert vuruyor..

Fábio Bilica :anlatacak kelime bulamıyorum.. yok böyle bi defans oyuncusu...

Abdurrahman Dereli :hızlı tren gibi.. sağ kanattan bindirmeleri süper.. hem defansta hem ofansta çok başarılı...

İbrahim Dağaşan : yeteri kadar forma sansı bulamadı ancak oynadıgı maçlarda bence başarılıydı..

Musa Aydın :beşiktaş maçında yaptıgı asistle klasını konusturdu.. genclere attgı gol.. söyleyecek fazla bişey yok...

Muhammet Ali Kurtuluş :imparator...süper lige çıkmamızda çok büyük katkıları oldu.. frikik ustası..

Konfory Sylla :arı gibi her topa koşuyor.. biraz fazla hırslı çok fazla kart görüyor..

Sezer Badur :fenerbahceye attıgı gol unutulmaz...

Onur Tuncer :fazla izleme sansımız olmadı ancak oynadıgı maclarda başarılıydı...

Sergio Oliviera :nerde oldugunu bılen var mı? en son ankaraspor macında sahadaydı sanırım...

Faruk Bayar :soldan kesmeleri müthiş...

Pini Felix Balili :rüzgarın oglu.. var mı durduracak defans var mı tutuacak oyuncu...

Herve Tum :sson haftalarda takıma katkısı süper.. yawas yawas sivasa alısıyor...

Mehmet Yıldız : fazla söze gerek yok.. adı üstünde yıldız.. büyük kaptan...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cem'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 09:24   #4
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Beitrag Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : super lige cıktıgımız andan ıtıbaren ısımıze en cok verım aldıgımız oyuncu diyebılırım. bole ıı bır kalecıyı ancak trabzonspordan belese alabılırdık. baska hıcbı takım bole ıı kalecıyı bedevaya kımseye vermez.. onun ıcın tesekkurler trabzonspor..

Akin Vardar : belkıde yarıstıgı kısı petkovıc oldugu ıcın bu kadar cok yedek kulubesınde oturuyor. ama harıka bır kısılıgı varkı. kac senedır yedek kulubesınde oturmayı dert etmeden calısmaya devam edıyor. forma sansı buldugunda da elınden gelenın fazlasını yapıyor. gercekten sıvassporun tarıhıne gecebılcek ender kalecılerden....

Mamadou Diallo : gecen seneye nazaran daha az sure alsada gercekten cok kalıtelı bır yabancı oldugunu her anlamda gosterıyor. bıde su sakatlık problemını atlatsa guclense bıdaha 2-3 seneye kalmaz avrupanın en buyuk klublerıne gıder...

Hayrettin Yerlikaya : sıvassporun emektar topcusu.. forvet olarak baslayıp defansın ortasına gecıp ordanda sol bek oldu. bı fotbolcudan bunları beklemek zordur. ama sıvaslıların kanında bu var nereye koyarsan koy tas gıbı oynuor yadırgamıor. tuk futbolunun 2. umıt ozatı gıbı ) arasıra top kaybedıp tehlıke yaratsada. takımın ahengını bozan topcu olsada genede sevıoruz senı hayrettın.. ama yerıne saglam bır solbek alınsa cok ıı olur

Sedat Bayrak : ankaragucunden gecen sene alındıgında bu topcu kım demıstım. adını hıc duymamıstım. helekı abdurrahmanla beraber ankaragucunden kotu ayrıldıgını okuyunca. cok kızmıstım yonetıme.. bole sorunlu topcular alıyorlar dıye. ama anlıyorumkı sorun onlarda dııl ankaragucundeymıs... gercekten 1. sınıf bır defans keske yası bıraz daha genc olsaydıda daha cok bızım takımda kalabılse....

Murat Sözgelmez : en buyuk sansızlıgı forma ıcın yarıstıgı futbolcuların ısımsız ama yurekten oynayan futbolcular olması tıpkı kendısı gıbı. ama kendısı bunu sorun etmeyıp. cok sıkı calısıp kendını hergecen gun gelıstırdıgını fotma gıydıgı her an gostermektedır... ınsallah kendını daha ıı gelıstırır...

Fábio Bilica :fazla soze gerek yok sıvassporun tarıhı boyunca yaptıgı en ıyı en akıllı yabancı transferı.. nummer one ....

Abdurrahman Dereli : fatıh terım bıraz 4 buyultulmusler fanatıgı olmasa mıllı takımın sag beklerınden bırı olur. fazla soze gerek varmı....

İbrahim Dağaşan : ıyı nıyetlı ıyı bır topcu ama devam sorunu oldugundan kadroda 90 dakka oynayacak durumda olmadıgını gosterıyor. devre arası kendını gelıstırmezse. devam sorununu halletmezse. yenı yapılabılcek transferlerle forma sansı cok azalır...

Musa Aydın : ben hayatım boyunca bu kadar ıyı nıyetlı bu kadar beyefendı topcuya az rastladım.. bıde fatıh terım gorebılse.. mıllı takım formasını yusuftanda dıger dandık futbolculardanda daha cok hakedıyor.. formunu artırıp 2. yarı daha ıı oynaması dıleklerımle..

Muhammet Ali Kurtuluş : sıvasspor tarıhıne gecen fotbolculardan o konuda bı dıyecegım yok ama. artık takımda oynadıgı heran takıma yarardan ok zarar verıyor. yasının getırdıgı formsuzluktan dolayı kosmuyor takım 1 kısı eksık oynuyor.. eskısı gıbı degıl.. 2 yarı ıı bır ortasaha alınırsa daha ıyı olur. belkıde muhammed de artık antrenor olarak baslasa daha ıı olur sıvassporun ona abı olarak ıhtıyacı var...

Konfory Sylla : defans ve ortasaha arasındakı baglantıyı saglayan ıı topcu.. hernekadar ben fazla begenmesemde oyun stılını. her nekadar guven vermesede ara sıra ama sıvasspor ıcın bıcılmıs kaftan daha ıyısını bulabılırmıyız suan ıcın bılemem...

Sezer Badur :syllanın bıraz daha ofans yyonu kuvvetlı olanı. bıraz daha devam sorunu cozerse cok kalıtelı bır topcu olur..

Onur Tuncer :belkıde en cok uzuldugum topculardan. bıturlu kendını gelıstıremıyor. gelıstırırse bızım ıcın ıı bır alternatıf olur...

Sergio Oliviera : tamamen cırt transfer. tam bır fıyaskooo...

Faruk Bayar :hayrettının yerıne oynasa daha verımlı olur.ama devam problemı var onunda

Pini Felix Balili : fazla soze gerek yok...

Herve Tum :ben bu adama bayılıyorumyaa adam 30undann sonra kendını gelıstırdı helal olsun tum)

Mehmet Yıldız : superlıgın 2008-2009 gol kralı.....
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda D_Mrsic'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.12.2008, 15:47   #5
sivaslibjk1986
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslibjk1986 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçekten hepsi süper inşallah ikinci devreyide iyi oynayarak,güzel bir futbol ve centilmenlik içinde şamnpiyon olacağız şampiyon SİVASSPOR
sivaslibjk1986 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 15:51   #6
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Michael Petkovic : Süper ligin en iyi kalecilerinden biri. çok iyi performans gösterdi ilk yarı

Akin Vardar : Gecen sezon kalitesini gösterdi ancak önünde Petkoviç gibi bir tecrübenin ve yabancının bulunması şansızlığı

Mamadou Diallo : Defansımızın her zaman hazır ve nazır yedeği

Hayrettin Yerlikaya : Bazı maçlarda saç yoldursa da iyi denilebilecek düzeyde bitirdi ilk yarıyı

Sedat Bayrak : Bilica ile iyi bir ikili oldu sakatlık fazla etkilememiş kendisini

Murat Sözgelmez : Fenere attığı gol yeter

Fábio Bilica : Süper ligin en iyi defansı herşeyiyle 1 numara

Abdurrahman Dereli : sağ kanadı otoban gibi kullanıyor maşallah

İbrahim Dağaşan : Görev aldıgı sürelerde başarılı bir performans gösterdi.

Musa Aydın : Takımın en iyilerinden biri yüreğiyle oynuyor

Muhammet Ali Kurtuluş : Sakatlıktan sonra eski Mohammed den çok uzak. İnşallah eski formuna döner.

Konfory Sylla : Takımın görünmez kahramanı korkusuzca oynuyor. bodoslama

Sezer Badur : sylla ile orta sahanın yükünü çekti Fenere attığı gol ile tarih yazdı.

Onur Tuncer : pek forma şansı bulamayan bir oyuncumuz

Sergio Oliviera : Takımda fazlalık olarak görüyorum

Faruk Bayar : Çok kaliteli bir oyuncu ama kaliteli takımın yedek kulubesi de kaliteli oluyor.

Pini Felix Balili : Süper ligde bir çok takımda oynadı. inanıyorumki en mutlu oldugu yer Sivasspor. birlik beraberlik içinde takımın neşe kaynağı

Herve Tum : Bursaspordaki performansından sonra tum un transferine kızmıştım ama Bursa kullanmayı bilememiş forvetin arkasında çok iyi işler yapıyor gerektiğinde gol bile atıyor

Mehmet Yıldız : son haftalardaki transfer haberleri yüzünden aklı karmakarışık olup formu düşse de o bir kral o bir yiğido.
Alt 01.01.2009, 12:04   #7
sdelibalta
Yeni Yiğido

sdelibalta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sdelibalta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

PETKOVİÇ:SON GENÇLER MAÇINDA YEDİĞİ KAFA GOLÜ NE ÖYLE YAV.HİÇ KLASINA YAKIŞMADI.ASLINDA ÇOK İYİ KALECİ AMA RUHU İLE OYNAMIYOR.KURTARDIĞI TOPLARIN YANINDA YEDİKLERİ HİKAYE.AZ DAHA ÇALIŞMALI.
AKIN : TAM BİR LOKOMOTİF TARAFTAR ACAYİP SEVİYO.BENCE RÜŞTÜNÜN İLK ÇIKTIĞI ZAMANLARA BENZİYO.
DİALLO : KARAPANTER ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HALEN ARZU ETTİĞİM GİBİ DEĞİL.
HAYRETTİN: TAKIMDA Kİ TEK GERÇEK SİVASLI VE SİVAS ÇOCUĞU.BENCE HAYRO ELİNDEN GELDİĞİNCE FAKAT HER DAİM RUHUYLA OYNUYOR.SON ZAMANLARDA Bİ FORM DÜŞÜKLÜĞÜ VAR FAKAT BİR SEYİRCİ OLARAK DİYORUM Kİ HAYRO VARSA POZİSYONDA ONU YIKAR YAKAR AMA YİNE DE BIRAKMAZ.BİR AN EVVEL ESKİ FORMUNA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ.YÜRÜ GARDAŞ KİM TUTAR SENİ.
SEDAT : TAM BİR ZIRHLI ARAÇ.AĞIR AMA ETKİLİ GEÇERSE GOL YİYORUZ AMA GEÇME İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK.ELİMİZDE TUTULMALI.
MURAT SÖZGELMEZ: OĞLAN ASLINDA İYİ DEFANS AMA KOMUTAN NİYE ELEMANI YEDEK TUTUYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN ŞAHSEN ÇOK BEĞENİYORUM.TOPA İYİ BASIYOR VE AYAĞINA YAKIŞTIRIYOR.
BİLİCA : BENCE ADINI BİLAL YAPALIM SÜNNET ETTİRİP Bİ DE SİVASLI KIZ BULALIM HERİF MEMLEKETTEN GİTMESİN.TEK KELİMEYLE MAAŞALLAH DİYORUM.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.EN SAĞLAM TOPÇU FORMU YILDIZDAN BİLE İYİ BENCE.ACCAYİP AKILLI Bİ ELEMAN.
APO: ANKARAGÜCÜLÜ ARKADAŞLARIM VAR VE DİYOLAR Kİ BİZ SİZE BU APO İLE SEDATI NASI VERDİK NE GERİZEKALIYMIŞIZ DİYOLAR.HER TOPA BASIYO.TÜM ATAKLARIN OYUN KURUCUSU ONUN OLMADIĞI MAÇLAR LAPA PİLAV TADINDA.OYUNU İSTEDİĞİ AN HIZLANDIRIYOR İSTEDİĞİNDE YAVAŞLATIYOR.ALLAH EVİNE OCAĞINA BAĞIŞLASIN.
MUSA AYDIN : BİLİCA DAN SONRA BENCE SİVASSPORUN EN İYİ VE EN İSTİKRARLI OYUNCUSU.KÜÇÜK DEV ADAM DİYORUM BEN ONA KENDİ KÜÇÜK AMA YAPTIĞI İŞLER ÇOK BÜYÜK.YOLUN AÇIK OLSUN GARDAŞ EN KISA ZAMANDA SENİ ALIR GÖTÜRÜRLER ŞU 3 BÜYÜK DALLAMALAR.GİDERSEN DE BOZULMA AMA SANKİ HAFİF Bİ FIRLAMALIK SEZİYORUM MUSADA .
MUHAMMET ALİ:BENCE DİYARBAKIRDAN TEKRAR ALINMAMALIYDI.SAFİ HAVA VE SAFİ HİKAYE OYNADIĞINI OYNAMADIĞINA ORANLARSAK BAŞARI YÜZDESİ 20 CİVARINDA .DERHAL SATILMALI VE DÜZGÜN BİR SERBEST ADAM ALINMALI.YILDIZ ÇOK YALNIZ KALIYOR.YERİNDE MEHMET TOPUZU DÜŞÜNÜYORUMDA NE MANZARA OLURDU DEĞİLMİ.
SEZER: FORM DÜŞÜKLÜĞÜNÜ SAYMAZSAK TAKIMIN BU DURUMDA OLMASINA ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR .HELAL OLSUN SEZERE DİORUM VE BİR AN ÖNCE ESKİ SEZER OLMASINI DİLİYORUM.
HERVE THUM: KARABOĞA TEK KELİME İLE KUSURSUZ.HERİFİN TOP ADETA AYAĞINA YAPIŞIK.YÜRÜ BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ.
BALİLİ : Bİ OYNUYOR Bİ OYNAMIYOR.OYNADIĞINDA MUHTEŞEM AMA ONUN YERİNE DAHA İSTİKRARLI Bİ SOL AÇIK ALINABİLİR.AYRICA ÇOK AGRESİF.GEREKSİZ YERE TAKIMA ZARARI DOKUNUYOR.
MEHMET YILDIZ : BENCE ÇOK HAVALANDI.CİMBOMA GİTMEDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM.HERİFİN TRANSFERİNİ SANKİ KIZINI BİRİNE ZORLA İTTİRMEYE ÇALIŞAN BİR AİLE GİBİ HALLETMEYE ÇALIŞAN YÖNETİMİ DE KINIYORUM.BIRAKIN GÖNDERMİYORUZ DEYİN DE ADAM ADAM GİBİ OYNASIN YAHU.NOLACAK YANİ MEHMET GALATASARAYLI OLUNCA SİVAS ŞAMPİYON MU OLACAK.MEHMET BU YORUMU OKURSAN SANA LAFIM ŞU.EĞER SEN DE Bİ GRAM BEYĞN VARSA CANINI DİŞİNE TAK ADETA DELİ GİBİ OYNA DA SENİ ADAMLAR AĞIRLIĞINCA ALTINLA ALMAK İÇİN SIRAYA GEÇSİNLER.YOKSA YÇNETİMİN İTTİRMESİ İLE DEĞİL.ÇÜNKİ ÖYLE OLURSA ÇOK KOMİK OLUYOR.BU ARADA SON GENÇLER MAÇINDA SAHADA SADECE GEZDİN.BİLMEM SANA SÖYLEYEN OLDUMU.AMA ORAYA HERYERDEN GELMİŞ BİRTON SEYİRCİ CİĞERLERİ YIRTILIRCASINA MEHMET DİYE BAĞIRMAYA GELMİŞLERDİ LAKİN SEN HEPSİNİ ÇOK ÜZDÜN.OYNAYAMADIĞIN MAÇLARDA KOMUTANA İŞARETİ ÇAKDA SENİ BOŞ YERE TUTMASIN GARDAŞ.DAHA İYİ OYUNLARINI GÖRMEK DİLEĞİYLE.SİVASA YAPTIKLARIN UNUTULMAYACAKTIR.SENİ YİNE DE ÇOK SEVİYORUZ.
sdelibalta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sdelibalta'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 03:14   #8
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael Petkovic : tecrübe abidesi ama yan toplarda zafı var.

Akin Vardar : Geçen sezon petkoviçin yokluğunda performansıyla göz doldurdu her zaman kalede güven verebilecek seviyede bir kaleci o yüzden yedek kalecimiz bile diğer takımlar tarafından imreniliyor.

Mamadou Diallo : takımın vazgeçilmez stoperi..
Hayrettin Yerlikaya : sivasımızın emaktar futbolcusu.. o yüzden ara ara hata yapsada onu eleştirme hakkına sahip değiliz.
Sedat Bayrak : diallo veya bilicanın olmadığı zamanlarda görevini yerine getirebilecek seviyede bi futbolcu

Murat Sözgelmez : sedat gibi iyi bi stoper.

Fábio Bilica : sivassporun yaptıgı en isabetli transfer.. onun sayesinde kaç top çizgiden çıktı.. sivassporun başarısına katkısı büyük.
Abdurrahman Dereli : mehmet yıldızdan sonra en begendıgım oyuncu
İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek

Musa Aydın : orta sahayı dinamizme eden vazgecilmez oyuncumuz.
Muhammet Ali Kurtuluş : yaşlı kurt sivassporu lider etmesini bildi.

Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı

Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu

Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım

Sergio Oliviera : bi türlü yeteneğini sergileyemedi.

Faruk Bayar : David Bachkam'a benzettiyorum ama yeteneklerini göremedim bi türlü

Pini Felix Balili : bencilliği bi yana bırakıp takım başarısına oynayan bi futbolcu. fırtına gibi esiyo maşallah her zaman böle devam etmesini istiyorum
Herve Tum :bursaspordayken hiç oynayamıyordu sivasa gelince herkes bu kim dedi ama oynadıgı futbollada herkesi şaşırtmasnı bildi.
Mehmet Yıldız. : Boğa gibi güçlü hava toplarında çok etkili topu ayağına indirdiği zman da kimseye kaptırmıyor.. topu surerek arkasında 2 defans oyuncusunu peşine takıyor ve defansta oluşan boşluktakı arkadasına pasını atıyor ve arkadaşıda bu pası cok iyi değerlendiriyor sivassporun başarısına en çok katkısı olan oyuncu nedeyim ki başka harika..
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogurbettee'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 08:55   #9
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Michael Petkovic :çok iyi bir kaleci.bazı eksikleri de yok değil.aut atışları genelde taça çıkıyor ve gereksiz zaman geçirme ile gereksiz kart görüyor.

Akin Vardar :bence petkoviç'ten daha iyi kaleci.refleksleri daha iyi ama ismi akın.

Mamadou Diallo :geçen sene en beğendiğim oyuncuların başındaydı.bu sene arka planda kaldı.fakat yedek klubesinde olması da bizim için çok iyi.

Hayrettin Yerlikaya :iyi bir sol kanat oyuncusu.hücuma da elinden geldiğinc destek veriyor.başarılı

Sedat Bayrak :geçen seneki sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir geri dönüş yaptı.savunmanın bel kemikleriden biri.

Murat Sözgelmez :murat'ta diallo gibi bilica ve sedatın arkasında kaldı.ihtiyaç anında sürekli hazır olması işine duyduğu saygıdan.

Fábio Bilica :ilk defa braga maçında izlemiştim.bunu nerden buldular dedim.böyle topçu 100 lerce var diye kızdım :( ama haftalar ilerledikçe ne kadar yanlış düşündüğümü hata yaptığımı gördüm.tek kelime ile mükemmel bir futbolcu.ayrıca italyada oynarken kalecisi kırmızı kart görmüş ve bir maçta kaleye geçmiş.milan maçında ve shevcehenko nun penaltısını kurtarmış

Abdurrahman Dereli :sağ kanadın vazgeçilmez işçisi.fazla söze gerek yok.süper

İbrahim Dağaşan : iyi bir oyuncu mücadeleci.kavisli ortalarını çok beğeniyorum.

Musa Aydın :bir başka vazgeçilmez.bir sağda bir solda.asisleri şutları mücadelesi,gerçekten alnından öpülecek bir futbolcu.

Muhammet Ali Kurtuluş :2 yarı çok daha iyi olacak.

Konfory Sylla :hücuma daha fazla katkı beklediğim oyunculardan biri.çabuk kart görüyor.ama buda mücadelesinden kaynaklanıyor.

Sezer Badur :sezona çok iyi başladı.ismi beşiktaşla anılmaya başlayınca biraz düşüş yaşadı.umarım 2.yarı toparlar.

Onur Tuncer :? kumaşı iyi fakat fazla forma bulma şansı yok gibi.iyi bir yedek olur.

Sergio Oliviera :tam bir hayal kırıklığı.

Faruk Bayar :biraz daha çalışması gerekiyor.

Pini Felix Balili :tam bir kontra atak futbolcusu.geniş alan buldumu onu durduracak defans oyuncusu yok.2 yarı takıma çok faydalı olacak.

Herve Tum :bülent uygunun gözdelerinden biri.orta saha ile forvet arasında köprü kurmuş.çok faydalı.

Mehmet Yıldız :süperstarımız.ne yazsak boş.giderse çok kan kaybederiz diye düşünüyorum.
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda engin78'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 09:42   #10
davudi
Yiğido

davudi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 davudi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael Petkovic :bence cok iyi bir yarı cıkardı

Akin Vardar :daha akına var

Mamadou Diallo :tam bir savunmacı

Hayrettin Yerlikaya :bence cok iyi bir yarı cıkardı

Sedat Bayrak :top gecer..

Murat Sözgelmez :iyi birisi

Fábio Bilica :yok bole birsey süperligin defansı

Abdurrahman Dereli :cok hızlı cok iyi

İbrahim Dağaşan : süper..

Musa Aydın :fevkalade

Muhammet Ali Kurtuluş :cok iyi geri döndü(gi,bi)

Konfory Sylla :valla süper

Sezer Badur :genc ama fbye attıgı gol 10 numara

Onur Tuncer :yorum yok

Sergio Oliviera :yorum yok

Faruk Bayar :iyi orta acıyor

Pini Felix Balili :bu oyuncuyu tutan daha yok

Herve Tum :iyi bir santrofor

Mehmet Yıldız :büyük kaptan
İçimi titreten tribündeki o SİVAS sesi‚aklımı başımdan alıyor.
davudi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda davudi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum

Seçenekler Arama
Stil