Mehmet'in gitmesine üzülmemiz normal ama neden büyük çoğunluk Mehmet gitti diye şampiyonluk gitti hissine kapılıyor anlamış değilim. Bir defa Sivasspor takım oyunu oynayan bir takım. Mehmet'in gitmesiyle bütün dengeler alt üst olmaz. Onun değerinde veya ondan daha iyi bir oyuncu transferiyle bu açık kapatılır ve Sivassporumuz şampiyonluk yolunda yoluna devam eder. Bülent Hocamızın da Mehmet'in gitmesi durumunda alternatifinin hazır olduğuna inanıyorum ayrıca. Son olarak haberin kesin bir doğruluğu da yok. Mehmet'i takımı sattı, yarı yolda bıraktı ithamlarına atmanın lüzumu yok. Diyelim ki haber doğru; Mehmet profesyonel bir oyuncu. Farklı bir takımda oynaması normal. Her aldığımız futbolcuyu emekli olana kadar kadromuzda tutamayız ki.
Mehmet'i bize karşı oynarken görmek üzecek bizi. ama bülent hocaya güvenim sonsuz. o "alternetifi var" dediyse vardır ve korkacak birşey yoktur. mehmet için de hayırlısı olur inşallah biz mehmet'in üzülmesini asla istemeyiz. ama mehmet gitti diye düşüşe de geçmeyiz.benim şahsen böyle bi korkum yok
valla arkadaşlar mehmet yıldız ilelebet sivasta kalcak diye birşey yok ben başkana güveniyorum. memet yıldızın gidişi eğer sivasa katkı yapacaksa neden olmasın.önemli olan burada sivasspor ne kazandı bunu irdelemek lazım.herkese iyi forumlar.[SIZE="7"][/SIZE]
ya uydurmayin yaaa ......................... ..................
bizim halkımız biraz dedikoducu herkez herşeyi biliyor. anlayanlar yol göstersin anlamayanlar ise sussun. konuşmak takıma zarar verir taraftarın görevi takımı desteklemek. gördüğüm kadarıyla yöneticilerimiz türkiyede örnek. onlara başarılarının devamını diliyorum ve onlara güvendiğimi yineliyorum. ayrıca mehmet yıldız oyun stratejisi olarak sadece sivasta başarılı olacağını düşünüyorum. inşallah gittiği yerde de başarılı olur çünkü o bizi mutlu etti mutluluk onunda hakkı. eğer biz empeti yapmasını öğrenirsek hayatımızın daha stressiz geçeceğini düşünüyorum. mehmet yıldız sana sivasta bize yaşattığın mutluluk için çok teşekkür ederiz. umarım buralara sivassporun sayesinde geldiğini unutmazsın.sen gönlümüzde oacaksın bu taraftar sevdiğini asla unutmaz.sentaraftarın gönül listesine girdin artık senin en büyük transferin bu bence.herkese iyi forumlar
[SIZE="7"][/SIZE]
Selamın ALeyküm Öncelikle ArkadaşLar ben Bu Bizim Yönetime Gercekten çok kızgınım çünkü mehmet yıldız gibi sivas sporun kilit oyuncularından birisini istanbul takımlarına vermek için can atıyorlar belkid ebu haber doğrudur Mehmet Yıldız galatasaraya gitmiştir sezon arasında bu şekil bir transfer olayına girmek ne kadar acıdır şuanda sivasspor liderlik havasında kendisini yavaş yavaş şampiyonluk havasına sokmaya başlarken ilk defa bir anadolu takımı şampiyonlukta bu kadar iddalı iken siz gidiyorsunuz Mehmet Yıldız için istanbul takımlarıyla yada buyuk sayılan takımlarla görüşüyorsunuz ve nihayet satmaktasınız Bu takımın havasını Dengesini ve Şampiyonluk yolunda olan bir anadolu takımına atılmış en büyük çelmelerden birisidir.ßu Transferi ve Mehmet yııldızın sivasspordan gönderilip satılmasını isteyenleri ve yardımcı olanları kınıyorum Hepsine Sivasspora taktıkları bu çelmeden dolayı kırmızı kartla cezalandırıyorum...