Alıntı:
muco5806 Nickli Üyeden Alıntı
40 Yıllık hayalleri gerçekleştiren başkan 5 milyon avroyu 5 ay sonra alsa olmazmıydı.Hayaller gerçekleştikten sonra umutlar ayykua çıktıktan sonra.Bu takımın KRAL ı Mehmet deilmi.En baba avrupalı golcülerle kapışan ve onlardan çok daha teknik ve yetenekli olan.Fazla bişey istemiyoruz sezon sonuna kadar kalsa ne olurdu bana söylermisin.Şampyion olamasak bile misyonunu tamamlayıp gitseydi ne olurdu?
|
Öncelikle ertor kardeşimi yerden göğe kadar haklı buluyorum.Muco kardeş galiba sen bilmiyorsun Mehmet'in sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Yani boşta kalıyor.Mehmet i almak isteyenler de bu durumda sadece Mehmet'e para verecekler klube değil.Bu yüzden klubun de para kazanması için sözleşmesi bitmeden satılmak isteniyor.Başkanımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz.Çünkü bizlerin bu durumlara gelmesinde en büyük emek başkanımız başta olmak üzere yönetim ve teknik heyetindir.Dolayısıyla bir Mehmet yıldız transferi için kimseyi hakir görmeye hakkımız yok.Onlar inanki bizden daha dikkatli davranıyorlar bu konuda buna emin ol.Ayrıca Sivasspor da bir Mehmet Yıldız gider, bir Mehmet Yıldız gelir.Sivassporumuzun şampiyonluğu bir futbolcuya endeksli ise napıyım ben öyle şampiyonluğu...