Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
yorumları okudum gerçekten seviyeli bir şekilde herkes görüşünü beyan etmiş. herşeyden önce herkes şunu bilmelidirki isteyen istediği takımı tutar istediği takımı destekler. buna kim olursa olsun hiç bir şekilde karışamaz yorum dahi yapamaz. ben fenerbahçeyi tutarım memleketimin takımınıda her şekilde desteklerim bu benim bileceğim iştir. saygı ve hoşgörü herşeyin önünde olmalıdır bence. saygılar..
|
Fenerbahçeyi tutuyorsun demek ki...
Herkes dilediği takımı tutmakta serbesttir . Bunu sorgulamanın tabii ki bir anlamı yok .
Fakt , şampiyon olduktan sonra Fenerbahçeyi de tutan bir Sivaslının şampiyon olmasıyla övünmesini ardından da Anadolunun yeni şampiyonuyuz demesini anlamsız bulurum .Herşeyden önce şehrin bir kimliği olması gerekir . Şehrin duruşu ne tarafadır. Kimi destekler .İçerdeki İrlanadlıların sayııs nedir ?
Rizespor Karadenizin ikinci takımı bile olamamıştır yıllardır . Rizedede 3 büyükleri tutan çoktur .Büyük takım olmaktan bahsediyorsak , takımı destekleyenlerin bir mozaik olmaması esastır kanımca..
Ben o günleri de göreeğiz diye düşünüyorum .Trabzonspora kızıyoruz , yükleniyoruz ..Ama taraftar olarak onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.