şikayetim siteye yabancı taraftar alımı konusunda.
Yabancı taraftar alınmaısnı istemiyorum.
üye sayısı 50 bine dayandı . ama yarıdan fazlası farklı taraftar yada bir kişinin aldığı birkaç üyelikden oluşuyor. buna çokdefa şahit olduk.
burada sadece Sivassporlular olarak kalalım. ve farklı taraftarların logolarına da izin vermeyelim. bazılarının nikinde 1907 1905 benzeri şeyler oluyor...
yabancı taraftar alınması normalde sırf buraya başka amaçlarla gelen insanlar da var halen içlerinde ki eziklik içlerine dert olmuş saga sola küfür ederek egosunu tatmin etmeye çalışıyorlar böyle insanlara çok görmemek lazım
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
adminlere bir ricam olacak. konu açma yetkim olmadığı için bir arkadaşa konu açtırdım ama serbest bölüme açmış. konuyu süper lig yada sivasspor forumuna taşıyabilirlermi?
teşekkürler.
yaaa herşey iyi güzel hoş da ben asıl istediklerimi bulamıyorum bu sitede ben uzun uzun nasıl bir site istediğimi anlatmıyım
sizler bursaspor'un taraftar sitesi olan http://efsane.teksas.org/default.asp
girin bakın ben onun gibi fotoları olan videoları olan bir site istyorum
Artik koskocaman bir Sampiyonlar ligi takimiyiz ve Sitemizin hem görünüs olarak hemde özellik olarak bir degisime gitmesini öneriyorum.Görünüm olarak daha modern biir site istiyoruz yani daha modern görünümlü bir Site.Özellik olarak ise bir Video bölümü istiyoruz.
Blogumda Sivasspor ile ilgili yazılar yazacak, haber yaorum şeklinde değerlendirmeler yapacak bir Sivasspor taraftarı arıyorum. Buradan ilgilenen olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçelim. Ben bir Sivasspor taraftarı değilim. Sivassporu bilen birisi yazsın istiyorum...