370 günün sonunda biten yenilmezlik serimiz son buldu söylenecek ne varki kelimelerin bittiği an şuan
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
ya ne tarıhı Allah aşkına arkadaşlar yemişim tarihi
Şampiyonluk elden gitti siz tarih derdindesiniz
Tek güvencemiz GS kaldı bjk yı yendı yendı yenemedı bu iş biter
Gs , Bjk yi yenecek öyle mi
Sen Türk futbolunu ne zamandan beri takip ediyorsun
Arkadaşlar merak etmeyin Beşiktaşın son maçı Denizli ile Fener'in başına gelenler BJK'nin başına gelecek inşallah unutulmadı o sene BJK İLE GS BİRBİRLERİNE YATTILAR...ŞAMPİYONLUĞU GS KUPAYI BJK ALDI...FENER'DE AVCUNU YALADI...ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE BU MESAJIM SAKLI KALSIN...ŞAMPİYON SİVASSPOR...KİMSE ÜZÜLMESİN
sivas halkı 4 eylül stadına gidip doldurmuş takımına destek amacıyla yenmeleri için susmayan taraftarlara alınan mağlubiyete bu mu taraftarlara armağan ne oldu da son zamanlarda oyundan düşük sergiliyorsunuz taraftarları maçlara desteklemeye çağırıyorsunuz daha sonra böyle bir hata üzerine hata yapıyorsunuz nedir bu bu gelen taraftarlara ne hesap verecekseniz inşallah bu mağlubiyetten sonra akıllanma yoluna girerek haftaya deplasman maçı hacettepe maçına almanızı ve taraftarrında desteklemeleri için galibiyete şartlanlamınızı bekliyoruz.
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
arkadaşlar ben istanbulda yaşayan sivaslı bir bayan taraftar olarak sivas'ımın şampiyon olmasını çok istiyorum,dünkü yenilgiye rağmen bize unutulmaz bir sene yaşattıkları görüşündeyim ve hala şampiyon olmamızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
tüm maçlarımızı alsak bjk'de puan kaybetse şampiyonuz inşallah.ayrıca bende bülent uygun hocamız gibi bjk-gs maçının kilit maç olduğunu düşünüyorum ve bana öyle geliyor ki gs yenecek çünkü fb nasıl ölü haliyle bjk yenebiliyorsa gs de yener zaten uefaya mı ne katılmaları için o maçı almaları gerekiyormuş iyi asılırlar o maça e bu da bizim işimize gelirve şampiyon oluruz,bunu o kadar çok istiyorum ki...